3.2.11

viikonloppua odoteltaessa...

Kuvapäivitystä (:



 N.fuscalla menee hyvin, se tekee tälläkin hetkellä isoa sydämenmuotoista lehteä. Kiva ominaisuus josta mä ainakin tykkään :__)



N. hirsuta saattaa vaikuttaa tylsältä ja ei erikoisen näköisenä. Musta se näyttää hyvältä pienineen pilkkuineen ja vaalealta väriltään.



Suurin ja uusin kannu raffin pistokkaasta.


Otin loppukesästä kolme pistokasta raffista mutta vain kaksi selviytyi. Lähetin toisen Jigsawille (?) ja toisen olin luvannut jolle kulle toiselle foorumista. Kasvilla ei kuitenkaan ollut omia juuria kun otin sen emokasvista joten  näytti jossain vaiheessa että se tekisi kuolemaan. Olin jo jossain vaiheessa valmis luovuttamaan ja heittämään koko kasvin roskiin. Pistokas ei siis koskaan lähtenyt maailmalle.

 Kyseinen kasvi todellakin näytti tältä syksyllä:






Vielä kuva vaiheesta jonka se koki ennen edellistä kuvaa: http://i240.photobucket.com/albums/ff208/snowny-/P4260038.jpg

Itse raffilla ( N. rafflesiana) menee hyvin, ehkä liiankin hyvin. Olen jo varma että ensi talvea se ei pysty viettämään missään tämänhetkisessä terrassa jollen leikkaa sitä :(






Jos joku on muuten ajatellut minkälainen raffin kannujen reuna on ennen tummumista niin se on raidallinen. Tummuessaan siitä tulee kuolaava ja säihkyvä kannunreunus terävine hampaineen :D









Uutta kasvua luvassa





~~~~~~

No comments:

Post a Comment

kiitos! :-)