11.8.11

back t0 sch00l


Koulu alko taas whuhuuu, mutta sepä ei teitä kiinnosta vaan kuvat :---DCEPHALOTUS
Cephat kasvavat!! Loistavaa ne ovat elossa vaikka pelkäsin että ne eivät tykkää korkeasta lämmöstä ja ilmankosteudesta. - Teoriani oli väärä, näättehän te sen kuvasta.

AMPULLARIAT

 Vihreellä menee tosi hyvin. Se on tehnyt toistaiseksi isoimman kannunsa. 6 cm jos ottaa mukaan kannun läpän.
'

Punainen ampullaria, jonka siis ostin kuukausi sitten yllätti kun kehittikin puolivalmiin kannunalkunsa. Olin ihan varma että se jäisi  puolitiehen :D No mutta hieno kaanu siitä tuli!

MAXIMAT

 Vaihdoin N. maxima sisaruksille mullat monettakohan kertaa, varmaan neljättä kertaa 2 vuoden sisällä. Nyt ne ovat 100% rahkasammaleessa ja koska se on todistetusti parhain nepinkasvatusmedia niin suuret on odotukset :)
Tossa vähän kuvaa toisen maximan kehittyvästä kannusta, se on nyt n.6cm korkea. Edellinen saman yksilön lehti alkoi mustua juuri kun se kannun reuna oli muuttunut tummanpunaiseksi. Ihan riipaisi leikata kaunis kannu pois ;__; No nyt se on pakastimessa!


RAFFIT

 N. rafflesiana Giant 88 kasvaa ihan mukavasti. Odotan innolla milalisia kannuja se tekee vanhempana. Erityisesti kasvin punaiset lehdet mielyttävät silmää.
Ja vanha -09 raffin kolme kasvupistettä. Katsotaan monennellako lehdellä alkaa kannut.

HIGHLAND

 N. spect x aristo alkaa tehdä kannujaa!! :------D jejejejeje. Mä luulin että N. spect alkaisi tekemään nopeammin kannuja koska se on yksi helpoimmista HL nepeistä mutta ei! Tämä pikku kasvi jolla on ohuet pienet lehdet jyrää, toivottavasti paljon aristoa luvassa
 Tossa huono kuva kannusta.


N. spactabiliksella menee ihan ok. Se kuivutti kaikki paitsi kaksi edellistä kannuaan. Nyt se tekee jo uutta lehteä jossa on kannunalku.


KIHOKIT

Kihokit muuttivat hyllyn päältä kirjahyllyyn. Nyt niitä on parempi "valvoa"  ja valokin ei tule ihan katonrajasta.jejejejejejejje

No comments:

Post a Comment

kiitos! :-)