12.6.14

ajankulku hämärtyy silmissää

O__O Ensimmäinen päivitys tässä kuussa..Voi pojat.ddgdfg Mulla on tällä hetkellä kaikki talvilevolliset lajit pihalla taivasalla. Ajattelin että toi meijän kasvihuone on ehkä pikkasen liian varjossa osassa päivää joten lounassuuntainen seinusta käy sitten oivasti. Iskä värkkäs tollaisen pöydän johon kaikki (tulevatkin kasvit!) mahtuu ! :-)

 Taaemmaisempi kihokki (D.rotundifolia) kasvattaa jopa kahta kukkavartta! Ei ihme kun se yksilö on ihan tajuttoman isokokoinen! Olen syöttänyt sille viereisen ruusun kirvoja jotka on ilmeisesti maistunnu.

 Sarrat siinä iloisesti. Leuco ei ole nyt tänä vuonna tähän mennessä tehnyt ainoatakaan varteenotettavaa tötteröä... Urghh.. No nyt se kasvattaa kolmea lehteä jotenka jos sieltä se valkohuppuinen tötterö ilmestyisi.

Flava teki pitkään vaakasuoria venkuratötteröitä ennenkuin se ryhdist'ytyi. Nyt se kasvattaa pystysuoria lehtiä.

Molemmat rubrat ovat tehneet lötköjä tötteröitä <:// Pitäisi jooku kehikko rakentaa ruukun ympärille kun ei viitsisi leikellä niitä lehtiä mutta kuitenkin saisi niistä siistimmän näköiset.

Keväällä jakamani, mutta siitä juroutuneet D.m 'big mouth'it ovat vihdoin alkaneet tehdä loukkuja! Kummallakin on moninkertaisesti kasvupisteitäja luulenpa etten tästälähin jaa loukkujani niin innolla..

Taaimmaisena on Darlingtonia, keskellä isompi cepha ja etummaisena mulla jo 4 vuotta  ollut pikkucepha. Darlin toin vasta eilen tohon jotenka näyttää aika vihreältä verrattuna cephoihin .-)

Kysymyksiä saa laittaa ja muutenkin tästä postauksesta idoita ja ajatuksia!

ps. pitäis noi terratkin siivotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

1 comment:

  1. Ääh, munki pitäis siivota toi terra kun on suoraan myyjän käytöstä otettu käyttöön (..jotenka siellä on jotain toosi randomia shittiä pohjalla)
    Vitsit et toi maximan peristome on ehaana. 8D Mites heli?
    //Oot vissii nähny sen carnivoria.eu:ssa myytävän lowland -helin? H. ciliata, hinta mukavat 40€. Tosin eiks H. heterodoxa 'gran sabana' kasva kans lowland-intermediate -olosuhteissa? @keijo

    ReplyDelete

kiitos! :-)