26.8.15

ham ham

Ääääh.

Oon pahoillani tauosta jota ootte joutunnu todistamaan. Osikseen kesä meni vähän manatessa kuinka huonot ilmat oli. Työrintamalla issillä se tarkotti että joka päivä tuli suunnilleen vettä ja että kaatosateella ojia siimatessa oli välillä kiinnostuskiikarit hukuksissa.
Kasvien saralla pihalla oleskelevat, sarrat, kärpäsloukut ja darlit ovat väistämättä paljon värittömämpiä kuin niiden pitäisi olla. Viime vuonna sentään oli jopa niitä 30 asteen helteitä kun taas nyt lämpötilat ovat olleet olemattomia +20 asteen yläpuolella. Lisäksi aurinko suostui näyttäytymään tässä pari viimestä viikkoa. Tosin niistä kaksi ensimmäistä vietin Lepaalla Lepaa 2015- näyttelyitä järkkäämässä ja kasvit oleskelivat ne päivät kasvihuoneella. Tulin 22.8. tänne Lahteen takasin ja roudasin heti kasvit ulos pihamaalle.


On niitä hyviäkin asiaoita sattunut ja tapahtunut. Ehkä ylimpänä juttuna hankin heinäkuussa (13.7.) unelmakasvini - Nepenthes hamata Se on vaan niin käsittämättömän upea ja ROUHEA laji.
 Ei herran jestas siis katsokaa sitä!

hjjkk kannu saa vielä väriä kun vasta 3 päivää sitten avautuikin

 Lisää settiä myöhemmin tänään tai huomenna. Lupaan että koitan asennoitua uudestaan taas tähän bloggaukseen winkwink haha :-)

No comments:

Post a comment

kiitos! :-)