1.9.13

I've moved out from home!

Täällä sitten hamkin kampuksella ollaan - lepaalla siis. Hortonimikoulutus ja 4 vuoden keikka.

Kaikki kamat mahtuivat iskän koppakärryyn :) Tavarat ovat lähes kaikki paikoillaan exoterra selvisi hyvin kuljetuksesta peräkontissa. Otin myös cephat mukaan! Mulla on täällä niille oma päivänvalo esl lamppu. Telkka täällä solussa on vain alakerrassa eikä huoneissa ole antennipistoketta. Onneksi sain iskän autotallista tuollaisen antennipömpelin joka etsii signaalin itsenäisesti. Juuri pulttiboista kattelen.
Vanhemmat oli vähän suruissaan ite myökin. Kuopus (minä)  lähti  ja he jäivät kolmen kissan kanssa isoon omakotitaloon.  Tänne tuli toinenkin tyttö muuttamaan siskonsa kanssa tuohon viereiseen huoneeseen mutta hän lähti kotiinsa yöksi. Kotins on varmaankin niin lähellä että oli varaakin. Minä sitten olen nyt yksin täällä solukämpässä  :? En sitten tiedä monenko aikaan muut tulevat huomenna. Klo 12:30 on tervetulotilaisuus jottain auditoriossa jonka sijaintia en tiedä. Lounastakin pitäisi mennä maistamaan kahvioon, täällä se maksaa 2,5€. Opiskelijakorttia en ole vielä saanut mutta ehkä huomenna alennukset minullekin aukeavat.

Otin exoterran mukaan ja kummatkin cephalukset. Kasveja ovat: Nepenthes truncata, ventricosa, fusca, clipeeate x (clipeate x eyemae), maxima ja punainen ampullaria. Drosera aliciae ja Sp. Ayan Tepui. Utricularia nephropylla, reniformis, bisquamata, tricolor ja alpina x humboldtii. Lisäksi genlisea ja pingu.

Muuten!! Tässä rivarirakennuksessa yhdessä ikkunassa on lihansyöjäterraario ikkunalla! Siinä on kannukasvia, sarraa, kihokkia sun muuta plantagenkamaa ja iso N. x ventrata ruukussa. Täällähän taitaa olla jokin sielunheimolainen :---D

____

I have officially moved out from home (Lahti) to the campus area of Lepaa. I will study here for 4 years and graduate as a horticulturist.

2 comments:

  1. Miten ihmeessä saat kaikki mahtumaan tohon exoon? :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vesiherneet vievät vain vähän tilaa, että ne on nepit jotka ehkä koettelevat terraariot mittoja. Sitten leikataan lyhyeksi kun katto tuilee vastaan :)

      Delete

kiitos! :-)