22.9.13

an update from a distance


-
Nonni, neljäs viikko alkanee kohta noin täällä kampuksella. Viikonloppuisin käyn Lahessa ja siten tsekkaamassa kasveja ja gekkoja.

Cephat tykkäävät olostaan täällä. Kannut ovat punertuneet hyvin läpistään ja uusia kannuja pukkaa tosi hyvään vauhtiin :) Aluslautanen kuivuu hyvin kasteluiden välissä ja läppään päivänvalolampun aamulla päälle ja sammutan illalla. Hei varsinkin tuo piskuisen kokoinen vepha on ryhdistänyt ja siinä on enemmän kannuja kuin normaaleja lehtiä! Kasvi sijaitsee vähän vinossa koska alunperin ruukussa oli kaksi kasvia mutta toinen kuoli. En sitten ole halunnut siirtää tätä cephaa keskemmälle ettei sen juuret kärsi ym ym.
 __
Hiya. Sorry for delay on updating. Im starting my fouth week in a campus area. Oh and if I didnt mention earlier, Im studying to be a horticulturist. Sort of a super gardener! :---D Education takes 4 years and after this school I will be able to run a company head or become an  entreprenuer.

Okay but to start off my Cephalotus are doing well. Pitcher lids are turning red and new grouwth is very visible and rapid. 
-


-
Drosera Sp. Auyan Tepui flower:
-Kotona päin talvilevolliset lajit.
_
Temperate species back in home


 -
 Sarracenia leucophylla
 -

-
D. muscipula 'Big Mouth'
-

-
D. muscipula 'Sawtooth'
-

Nepeilläkin menee hyvin...mei oikein mitään ihmeellistä mainittavaa :)
_
HIghland neps also doing fine.

-
Nepenthes spectabilis
-
-
Heliamphora heterodoxa x minor
-


A RAINBOW :))


1 comment:

kiitos! :-)