13.3.14

tehotreeniä ja joutsenia

Odottelen tässä kyytiä Lahteen JA TAAS LENTÄÄ JOUTSENPARI PELLOLLA!!

--

Ai että kun aurinko on paistanut näinä parina päivänä! :---D Tää kämppäkin lämpenee mukavasti lounaissuuntaisten ikkunoiden vuoksi 27,5C asteeseen. Ikkunaa sitten vaan raolleen huh huh. Eilen vedettiin koulun liikkasalissa tehotreni-liikkaa. Olin jo aikaisemmin kuulut että joku oli viimeksi ollut kuoleman kielissä (;D) seuraavana päivänä herättyään. Siis me tehtiin vatsoja ja reisiä ja jalkojen nostelua sun muuta (kamalaa). Mähän pystyin tekemään kaikki mutta kun en nyt ihan_jokainen_päivä vedä 10 kilsan lenkkejä niin nää kerrat jää enimmäkseen sellaisiksi "viikon tehotunneiksi".
Aamulla heräsin, ei siinä mitään. Tunnilla sen sijaan aloin tunnustelemaan näitä olkapäiden ja kaulan välisiä alueita ja voi vitsi kun ovat kipeät! :DD Samaten häntäluu on ihan kipeä tieskö olis vaikka mustelmallakin. Häntäluusta ylöspäin nikamatkin vähän kipeinä. MUTTA tämähän todistaa että olen rääkännyt itseäni ehkä oikein eli tunnen_kipua HUHUH.

mun kämpän ikkuna~
Tosiaan tää viikko on ollut aikamoinen joutsenviikko. Maanantaina lens 8 joutsenta kun ajeltiin tänne Lepaalle päin. Eilen aamuna joutsenet huus klo 6:30 ja tunti sitten lensi pari tuolla pellolla ja just äsken toinen pari... Tulkaa_tänne_pelloille_nauttimaan_fågelit.

PS. Osallistu Kevätmessujen lippujen arvontaan täällä! :--)  
-> http://puutarhakaaos.blogspot.fi/2014/02/arvonta.html?showComment=1394711125986#c3866142903765561368

2 comments:

  1. Noniin! Mut eiks hortonomitki tarvii lihaksia ku pitää mansikkapellolla ravata eestaas? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeeep :-DD tai no tän viikon toi tomaattikasvihuone työllistää sadonkorjuulla ja latvatöillä, että lihaksia tarvii!

      Delete

kiitos! :-)