30.3.15

maanantai ja vklpun puheripulidarra

äääääää miten tää maaliskuuki tässä näin tuli elettyä....
 ja tänään tuli takatalvi voi ei!Tuntuu että sen jälkeen kun mun harjoittelu alkoi (16.3.) viikot on vierinny tosi nopeasti. Tietty kun päivällä oot duunissa ja tuut illempana kotiin niin ihmekös jos ei aika mene. Mullakin kun noi työt on klo 10-18 niin puol seiskalta on jo ihan ventti. Aamulla en tunn u saavan mitään tehdyksi vaikka töihin menee matkaan vain 5min.

Pööh. Mut on oll utosi mielenkiintoista harjottelussa tosiaan. Tässä näin kolmatta viikkoa käydään kymmenestä. Tunteja on tullu jo about 75h eli kohta on neljännes suoritettuna. Ootan kovasti kesää ja kesäduuneja mutta tällähän menolla ollaan kohta jo toukokuussa ja siten kesäkuussa! :)


Tosta viikonlopun jälkeisestä puheripulista. Joo. Olin eilen sunnuntaina yhen tosi hyvän kaverini kanssa ulkona syömässä ym. ja vierähtihän siinä monta tovia. Oli tosi mukavaa ja söin elämäni ensimmäistä kertaa nepalilaista ruokaa. Nam! Lisäks innostuin taas höpöttelee kaiken maailman.  ÄÄä. Tuntuu että tuuppaan suoltamaan asiaa joskus ehkä liiankin paljon. . . .
Illalla ei tuntunnu missään mutta tää päivä on kyllä menny ihan jossain pöllyissä :D Siis kun olet monta tuntia perään koko ajan kaikki anturit valppaana ja yrität rekisteröidä kaiken toisen sanomisen ja höpötät siihen päälle niin loppujen lopuks oon ventti kun oot antannu kaikkes. Väsynyt, kiitollinen ja onnellinen!

Tai sitten kaikki menee tänään maanantain piikkiin.

-----------------

Pihapiirimessuihin on kolmisen viikkoa ja päälle aikaa. Pikkasen oon sydän kurkussa mutta ajatellaan sitä ihan positiivisesti niin ehkä mä selviän!:) Käyntikortteja sun muita luentomateriaaleja pitäis alkaa suunnittelemaan ynnä muuta.

----------------

JOs nyt joku päivä yrittäisin saada itseni kokoon ja kirjoittaisin mun (ehkä) onnistuneista kannukasvin pölytysoperaatiosta jonka tuloksena sain about 2 000 siementä. MUT ensi kertaan. Meikä painuu pehkuihin. Bai \o/

No comments:

Post a Comment

kiitos! :-)