2.6.15

helteitä odotellessa

S. leuco x leuco risteymä
Keekee kesäkuu.
Jotenkin kun viime kuussa ajattelin että "jooh nyt tulee päivitystä sit joka viikko eiku päivä jeesh" niin eipä ei. Joka tapauksessa sain kymmenen viikon kestoisen harjotteluni kunnialla läpi. Tuli jopa vähän ylityötunteja hahah. Olin tossa Lahen plantsussa hommissa ja olihan se aika valaiseva kokemus tällaiselle joka ei ole koskaan ollut kaupassa töissä :-)

Harjottelun jälkeen oli vajaa viikko vapaata ja oon taas töissä - tällä kertaa ansiotöissä. Paikka on sama kuin viimekin kesänä. Mä en oo tainnu saada vielä tarpeekseni tosta ruohonleikkureilla ajamisesta ja siimaamisesta. Hehheh.  Tää on iltavuoroviikko eliggä päivät on 14-22. Saa joo nukkua vähän pidempään mutta sitten aamupäivä menee duunien odotteluun ja loppu päivä töissä. No onneks ensviikolla mennää aamuun. Eilen oli törkeen huono ilma, sato vettä ja tuuli ym.

Että niitä helteitä odotellessa.

------

Kasvirintamalla on noh, hiljaista. Tuntuu että on taas tällästä kausivaihtelua käsillä. Siis sitä kun joskus kiinnostaa ja tekee kaikkea noitten kasvien kaa ja sit joskus ei sitten jaksais mitään huomiota kiinnittää mihinkään. Musta mulla on toi jälkivaihe menossa. Eilen ennen töitten alkua sain kellarissa olevan highlandterran siivottua ja vaihdettua isompaan (muovilaatikkoon). Viikonloppuna haettiin orimattilan tokmannista turvesäkki kun entinen oli jo loppunut ja kuivunut ja heitetty kukkapenkkiin.

Ulkorehut muutti viimekuussa joku 2 viikkoa sitten kasvihuoneesta lounaisseinustalle muovikasvihuoneeseen - taikka hyllykköön. Tulin siihen päätökseen että meijän kasvihuone on liian varjoinen jotta kasvit tykkäis. Ne kun tykkäävät kohtisuorasta porottavasta auringosta.
kärpäsloukkuja

Hommaa olis taikka näkee että sitä olis paljon mutta oon ehkä henkisesti tällä hetkellä liian väsynyt... dont knoow.

To-do-list:
- kääpiökihokkien itusilmujen istutusta
- sarrantaimien siirto isompiin ruukkuihin
- tsekata kaikkien kasvien ruukut. osa pitäs istuttaa isompiin ruukkuihin


No comments:

Post a Comment

kiitos! :-)