30.12.12

Exo terra 45x45x60

Ostin eilen siis exo terran paikallisesta lemmikkieläinliikkeestä  huimaan hintaan. Noh sanotaan että säästin 50€ kun ostin ton. Ekaks oli ajatellu 30x30x45 (pituus leveys korkeus ), mutta kun tajusin että lisäämällä hintaan 30€ niin saan lähes sata litraa lisää.
---
So I bought Exo terra which I had always dreamed of.At first I thought about buying 30x30x45 terrarium but then I realized that add +30€ and I can get about 100 litres of more space for my plants. I saved around 50€ since this terrarium was for sale, as well as other Exo terras.

Ai että se on nätti ja kiiltävä! <3 Eli se on tollanen möhkäle. Odottamassa 45 senttistä exo terran compact toppia päällensä . Eihän tolla vielä mitään tee kun ei ole valoaa. Sitten hommaan siihen 23W 6500K + 23W 4000K energiansäästölamput.
- -
Oh god how beautiful and shiny it is!<3 - Waiting for 45cm compact top lighting fixture from exo terra. Im planning to buy daylight and warm cool CFL bulbs since Ive read they promote flowering and plant growth well together.
___________________


Nepenthes muluensis x lowii ja/and Nepenthes spectabilis x aristolochioides

_________________

No nyt tätä viimestä lukion joululomaa viettäessä oon innostunnu taas piirtämään ja myöhemmin ehkä tulen maalaamaankin. iPadilla sopii hyvin mallikuvan näyttämiseen koska se mahtuu syliin eikä hurise niikuin tää läppäri... Nää kuvat on tehty vesiväripaperille (300gsm) ja ne huutaa vesivärejä :--D
-
Since I am spending the last christmas break of my high schools   Ive gotten into drawing again. These are made on watercolourpaper so I think they are eagerly waiting for me to pain them :--D

Darlingtonia california

Nepethes spathulata x hamata
Kohta kaksi viikkoa jyllännyt yskä + kurkkukipu + äänenmenetys alkaa taipua. Enää tarvii aamuisin yskiä koska kurkku kuivuu öisin niin paljon :--/ Tää on tätä liikkeellä olevaa virusta.

No comments:

Post a Comment

kiitos! :-)