30.4.13

random update

Mysteerikihokin kukkavarsi kasvaa ja kasvaa :-)) Eniten kiinnostaa kukan väri!
_
The flowerstalk of my mýstery sundew is growing even taller. Im the most interested in its flowers' colour.

 Lumet humahti nopeasti ja on tota maatakin päästy haravoimaan urakalla. Samoin odotellessa 200 sipulikasvin nousevan maasta. No en mä nyt ihan usko että kaikki lähtis kasvamaan... Honkkarin mukulat mm. :---D Tosiaan vuokoista ei ole vielä mitään näkynyt mutta ukkolaukkaa ja tulppaania nousee tosi kovaa vauhtia.
Ensimmäiset hyttysetkin on jo koputellut huoneen ikkunaan - uasdgfahga! Siitä puheen ollen kun asutaan vanhassa talossa niin täällä kipittelee keväisin ja syksyisin mauriaisia - pieniä murkkuja. Onhan tuolla murkkubaarit pyykkikoneen takanakin mutta niitä tulee ja ei mua ainakaan häiritse.  Syksyllä kuningattaret nousee yhden päivänaikana ja voi härregod kun niitä pölisee tuolla pihalla!

kärpänen loukussa muhaha :D
Varmaan joku kuukausi sitten nypin kihokeista nidiformiksesta, capensiksesta ja madagascariensiksesta (hui pitkä sana!) lehtiä ja heivasin ne muovipurkkeisin. No nyt sieltä on alkanut kasvaa kihokkiaa! Harmi vain etten tiedä mikä on mitäkin.
__
About a month ago I took some sundew leafpullings and just threw them into  plastic containers. Now they have started to grow but I dont know anymore which is which!

kaksi kihokkia ja cephalotus

Tässä toisessa purkissa on taatusti D. madagascariensis kasveja...Lopuksi vielä kuvaa mun taimipöydästä. Multa lämpenee noiden lamppujen avulla ~26-27C (ovat siis akvaarion kannen päällä). On pioniunikkoa, timjamia, kesäkurpitsaa, auringonkukkaa, lobeliaa, kausimansikkaa, purjosipulia jne jne... :) Loppuispa noi pakkasyöt niin saisin niitä siirrettyä kasvihuoneeseen sellaiseen muovikasvihuoneeseen.

Nyt pistämään pensas-ja köynnöskranssit multiin! ;)

3 comments:

 1. Heippa! Käyppä tsekkaamassa blogistani sinulle antamani tunnustus!

  T: Jonna

  http://alavalla-maalla.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Ja hei hetkonen onko sulla akvaariokin? Nyt äkkiä siitä kuvia ja vähän juttua seuraavaan postaukseen! Ja onnea kihokin kukkimisesta, itseäkin alko ihan jänskättää että millainen kukka sieltä tulee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis toi kaikki tekniikka mikä tossa on niin on akvaariosta. Se on Juwel Rio 200 :) Ostettu lamppuineen 30€lla kirppikseltä. Kiitos kiitos (:

   Delete

kiitos! :-)