25.5.13

Opened flower of the mystery sundew!

Olin just syömässä kinkkupiirakkaa siivousten välissä. Koko talo pitää puunata ja seiniä maalata ja itse juuri maalasin kasvihuoneen. Yo-juhlat ovattttt.....paljon hommaa. Joo, olen yrittänyt napata kuvaa kukista  mutta en oo ehtinny bongata ennen kuin kukka on ehtinyt sulkeutunut :/

Ei mitään ideaa mikä hybridi tämä on. Joku spatulata-hybridi?
_
I was just eating a ham pie slice until I paid attention to my sundew and utricularia terrarium. The mystery sundew has opened its flower! Do you have any Idea what kind of hybrid it would be? Some sort of mix of D. spatulata?


Tosiaan kasvi näyttää tältä:
__
The whole plant looks like this:


Tänään pitäisi vielä tehdä 100 lihapullaa o_____o

4 comments:

 1. Hei kuule vastaa sitten kun ehdit, mutta mulla on lihiksissä kirvaongelma, keksitkö tilanteeseen ratkaisua? Kirvoja on sarrassa ja kärpäsloukuissa, muutama myös nepeissä. Luin foorumilta että kirvoista pääsis eroon upottamalla kasvit kokonaan veteen muutamaksi tunniksi, mutta kestääkö nää kasvit sitä? Kirvat ovat sellaisia alle millin pituisia ja siivettömiä, en tiedä lajin tarkkaa nimeä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Upotuskastelu on hyvä keino häätää kirvat :) Lihiksiä upotus ei haittaa koska niiden kotisijoillaan ne joutuvat veden alle useasti. Monet jopa kasvavat hyvin upotuksissa (olen nähnyt suolla). Kokeile vain rohkeasti. Kaikkia näitä karkoitemyrkkyjä kannattaa välttää koska niille lihikset ovat erityisen herkkiä.

   Delete
 2. Kyllä nuo kihokit aikalailla sellaiselta "perus-spatulatalta" näyttävät. Vähän liian rohkeaa lähteä arvailemaan tarkempia lajikkeita tai muotoja. NÄtti kasvi kuitenkin. Kuinka isossa ruukussa muuten ovat?

  ReplyDelete
 3. Kiitos wune paljon ohjeista! Nyt ovat lihikset veteen upotettuina, saa nähdä riittääkö yksi kerta. Kiitos vielä, arvasin että sä osaisit auttaa! Ja onnea valmistumisesta!

  ReplyDelete

kiitos! :-)