7.6.13

procrastination = viivyttely

Joka viikko oppii jotain uutta. Itse opin, että viivyttely ei ole tehnyt hyvää tälle blogille. tai noh onhan tässä ollut hyviä syitä: ylppärijuhlat, kesäisen kuumat säät, netin lakkaaminen toimimasta ja viimeisimpänä eiliset pääsykokeet HAMKissa.
__
Sorry that I havent written a thing for so long time. My bad...Tosiaan noudin tasan viikko sitten paketin joka tuli Puolasta. Ostin CPUK-foorumilaiselta vähän kihokkeja äkilliseen ahdinkoon ja koska paypaltililläni oli mukavasti rahaa jäljellä. Paketilla oli pikkasen kiire. En ehtinyt mitään youtubevieoidakaan kun piti nopeasti vain repäistä kasvit pusseistaan ja sulloa uusiin ruukkuihin. Noh ehkä ei noin kovakouraisesti, mutta meno oli tuona päivänä kova :---D

Mulle ei ole vielä tähän asti sattunut mitään internetshoppailuongelmia. Kaikki tavara on aina tullut perille minkä olen tilannut. Mitä nyt joku 6 vuotta sitten yritin tilata valkoisia Derwentkyniä visa electronilla. Nettikaupasta tuli viestiä toisensa jälkeen että " sun kortti ei toimi!!".......hihi. Nyt on paypal ja se toimii. Pitäisi se kyllä joskus omiin nimiin pistää.
__
I have never failed to order from a trustwortly seller. I have always got what I have ordered throught paypal. Alhough I tried to order Derwent pencils from US with my Visa Electron. I got mail several times saying that there is something wrong with my card. Do'h you cant pay with that, anyway then.

 Mutta niihin tilattuihin kasveihin:
_
This is what I ordered:

Drosera oblanceolata, "Sunset Peak"
Drosera sp Auyan Tepui.
Drosera  prolifera
Drosera  capensis "Baines Kloof"

:)))

4 comments:

 1. Vau ai niitä voi vaan tilata tollee... Onpa jännää! Olenki miettiny että tuskin sä mistään plantagenista oot kaikkia noita sun erikoisuuksia löytänyt ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yksikään kasvi ei ole tullut plantagenista tai kukkakaupasta. Poikkeuksena ovat N.x Tiveyi ja N.maxima jotka pelastin paikallisesta kukkatalosta 4 vuotta sitten. Ei täältä Suomesta saa mitään hyviä ja harvinaisia lajeja. Hybriditkin ovat niin sekottuneita että on turvallista ostaa ulkomailta niitä puhtaita lajeja. Elikkä hommaan kasvit yksityisiltä ja nettikaupoista :)

   Delete
 2. Moi!

  Osaisitko vinkata jotain lihansyöjäkasvien kasvattajaa, joka asuisi Pohjanmaalla, esimerkiksi Vaasassa? Olisin kiinnostunut tekemään juttua näiden kasvien kasvattajasta, mutta hänen täytyisi olla tältä seudulta kotoisin :)
  Voit vastata myös maililla: tuuli.oikarinen@i-mediat.fi

  t. Tuuli Oikarinen sanomalehti Pohjalaisesta Vaasasta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Anteeksi myöhäinen vastaus. Tulimme vastikään viikon etelänlomalta (: Suosittelisin vaasalaisten kasvattajien etsintään foorumiamme: http://lihansyojakasvi.phpbb.fi/index.php "Lihansyöjäkasvien hankinta" palstalta pitäisi jostain löytyä "Vaasan lihansyöjäkasvitarjonta" tai vastaava topikki.

   - Siru

   Delete

kiitos! :-)