4.10.13

Kamalaa kun en ole taas vähään aikaan kirjoitellut. On ollu koulujuttuja ja kun oon käynny kotona ja ottannu kuvia niin sitten viikolla ei ole ollut kiinnostusta purkaa niitä tänne....

Tällä viikolla meillä on ollu traktoriajokoetta (pujottelua + peruuttaminen ruutuun peräkärryn kanssa), kitkemistä (peltosaunio huom!), työkoneen esitelmän pitämistä luokan edessä ja sen sellaista.

Niin ja kain torstaina koulun toimistosta KeepLoop mikroskooppilaitteen joka kiinnitetään esim. tabletin tai kännykän kameran päälle ja sit voi nähä tosi tarkkoja juttuja! Itessään tollanen laite maksaa 112€ mutta kun lainaa niin seehän on ilmasta.
_
Well a lot of school..Thats why I havent updated my blog for a while. I borrowed a microscope thing (KeepLoop) from our school. It can zoom very neat things like that fly below. You just attach the microscope above your ipad camera or a phone camera and youre done! :) Normally that device costs like 112€...

Kasveilla menee ihan jees. Vein talvilevolliset kasvit jo viikonloppuna (29.9.2013) kellariin kun alkoi noi yölämpötilat näyttämään kylmiltä...etteivät kasvit jäätyis kasvihuoneessa kun en ole kuitenkaan kotona seuraamassa tilannetta. Ja vieläkin jos joku ei ole kärryillä niin asun tällä hetkellä HAMKin Lepaan kampuksella ja opiskelen hortonomiksi. Viikonloppuisin käyn Lahessa porukoitten luona (pummaan kyytiä kun ei ole omaa autoa...)

No comments:

Post a comment

kiitos! :-)