28.1.13

highland ja highland

Jos tätä blogia lukee joku supersähköammatti-ihminen niin hän voi keksiä ja patentoida mulle laitteen joka viilentää terraarion kokoisen alan yöksi n.12-15 asteeseen. Ja sitten melutason pitäöisi olla lähes olematon!

No viiitsi vitsi. Oikeesti oon ajatellut sitä aikaa kun lähen täältä kotoo jonnekin omaan kämppään. Jos opiskelupaikka lukion jälkeen tulee, niin toivon sen sijaitsevan Hämeenlinnan liepeillä. Mutta joo asiaan. Oom maininnu mun vanhemmille että kaikki 5 terraa (OMG) jotka on mun huoneessa tälläkin hetkellä tulevat mukaan.

Leopardigekkojen 141L
ExoTerra 121L
Juwel Rio 180L
Suomi terra 112L
Kissatalo terra n.40L

HeHe. no ei siinä mitään mukaan vaan jonnekkin pakuun :-------------D

MUTTA sitten tämä mun higland terra - joka sijaitsee maakellarissa. Sille en oo keksinyt mitään keinoa olla perus sisätiloissa ton yöviilentämisen vuoksi. Jotain kylmämattoa virittelin jossain vaiheessa ja viinikaappikin oli testissä viilentimenä. Voisin jättää sen tänne mutta terrassa sijaitseva vesilasi on täytettävä noin viikossa koska siinä lilluva akvaariolämmitin haihduttaa vesimäärää pois aika ajoin. Vielä kasvit ovat suht pieniä ja olenkin nostanut niitä karkkilaatikoilla lähemmäksi valonlähdettä. ENTÄ kun ne kasvavat yyli mittojen? Voishan ne leikata mutta aina tekee pahaa pistää pätkiksi kaunis kasvi ja odottaa about vuosi että se tekee taas samankokoisia kannuja kuin enen pätkimistä.

Hei haloo ihan kamalasti taas tullu syöstyä tekstiä tänne. EIä kuvaan taida lukeakaan mtn. Hyvä jos löytyy 1 ihminen per teksi.
N. LOWII X MULUENSIS


 Takana näkyy toi vesiastia jossa akvaariolämmitin (punanen nuppi, siitä valitaan lämpötila. Nyht talvisin se on 32C mutta kesällä 24-26C saa nostamaan lämmön ihan korkealle. Itsessään tuolla kellarissa on noin 10-12C näin talvisin.


 Siinä kasvaa sammalkamaa jotain mitä en tiedä :--D

Pikku kannu siellä kehityy. Hups, muuten ei tullu otettuu kuvaa juri avautuneesta kannusta. Sorryyy.

No comments:

Post a comment

kiitos! :-)