5.1.13

uusi terra testissä

Taattadaattadaa noniiin :geek:

Kuva

Elikkä ensitöiksi pelastin meijän orkideat pimeältä ikkunalaudalta ja iskin ne tonne terraan koekaniineiksi. Kosteus pysyi aluksi n.60% kohdilla mutta putosi sitten dramaattisesti 33%iin (sisällä norm 25% kosteutta). No sitten iskin elmukelmut tonne verkkokatolle koska eihän toi kosteus mitenkään pysy jos katto on ihan auki. Eli kerron elmukelmua reudat teipattu, samalla valaisin ei kärsi suihkuttelusta jos tähtää ylös vaan kelmu pysäyttää sen (noh, loogista eikö). Nyt kosteus on pysynyt sellaisen 75-85% paikkeilla. Tunti sitten oli vain 60% mutta sitten suihkuttelin taas :-----)

Suunnitelmissa on siirtää korkeimmat nepit mm. N. ampullariat tonne KUNHAN iskä saa jostain löydettyä muovimattoa tuonne pohjalle. Sitä eggcrate muuovia kun ei suomesta saa (tollanen valkonen alusta kun antais niin hyvän ja puhtaan oletuksen koko setupille :--/ -> http://www.greenstouch.com/images/afric ... crate1.jpg

Mutta joo tässä tuotetietoja

ExoTerra 45x45x60cm (p,l,k)
ExoTerra Compac Top 45cm (kahdelle lampulle)
Lamput (ESL) 2 x 6400K 15W 880 lumen
Siirrän ton megamanin kasvilampun (15W) tonne exon takaosaan kihokkivauvoilta niin saan 800 lumenia lisää :--) ja yhteislumenimäärä nousee exossa noin 2600.

No comments:

Post a Comment

kiitos! :-)