25.2.13

orchids from IKEA

Eli juu oltiin lauantaina Vantaan (23.2.) ikeassa. Noin reilun kuuden tunnin reissu :---D Ite tulin ihan sellaisella ajatuksella mukaan et käyn ostaa ruukkui sun muita kasvitarvikkeita.
Siellä alakerrassa oli sitten juuri siinä kohtaa mistä se itsehaku varastokohta alkaa niin iso hylly pyörillä missä oli iiisoja orkkideoja! Whuhuu.
Siinä sitten kattelee ja poimimaan näteimmät - hintaakin oli vain 9,99€ per kasvi! Siis noh mä en oo koskaan nähny niin montaa eri lajia ja eriväristä orkideaa samassa rysässä. Mun mukaan tarttui valkonen Miltonia ja burgundin värinen Cambria. Lisäksi Dracaena "Janet Craig" traakkipensashöskä. Selvisivät autoreissustakin ja mäntsälän s-market pysähdyksestä.

______
We went to ikea on last Saturday. I only came along because of the stores plant/agriculture shopping section. In the end I bought two orchids, a whiteish Miltonia and a burgundy coloured Cambria. In addition I also bought a terrarium sized Dracaena "Janet Craig" plant.

Miltonia hybrid


Cambria hybrid


 

Mä muuten bongasin lihiksiäkin ikeasta. Ne oli pakattu tollasiin muovisiin rasioihin. Vähän antavat osviittaa vaarallisesta kasvista" kun pitää noin pakata :----D

___
By the way I spotted carnivorous plants! There were only some Sarracenias - apparently S. purpurea hybrids?
No comments:

Post a Comment

kiitos! :-)