12.2.14

2 days of repotting !

Lepaalla taas heipä heijj!

Viikonloppuna piti  koulia sarran taimet isompiin kennoihin. Ensinnäkin rahkasammal kuivuu nopeasti ja toiseksi tein tyhmän jutun kun pistin niin matalan kerroksen sitä rahkasammalta rasioihin. Tämän takia juurilla ei ole / ei ollut tilaa kasvaa alas päin!! Pelästyin sitten aika pahasti kun huomasin että joidenkin taimien juuri oli alkanut kasvaman viistoon  :O
___
I had to repot my Sarracenia seedlings individually last weekend. I had put so little sphagnum media to their little growing boxes so they had not enough vertical space to grow roots!

10.2. repotted

Sarracenia leucophylla  (LL 51 Leuco Russel Road x L9mk ALBA )

11.2 repotted

-SH510 S. 'Uncle Jim's Rd 2' x (flava - Red tube x alata - Red lid) - H19 x H278
-SH473 S. 'Mercury' x moorei 'Adrian Slack' - H385 x H308
-SH429 S. flava var. cuprea - Prince George County, Virginia x 'Orange Fire' - F83 x H386
-SH448 S. (leucophylla - Baldwin County W x flava var. rugelii) x flava var. atropurpurea - All red form - Blackwater River State Forest, Florida - H50 x F74Sit kun ajattelee että jokainen, yli 80 tainta pitää saada omaan pieneen kennoonsa niin tilaahan ne vie!
Piti ottaa sängyn alta toinen säilytyslaatikko käytöön. Siinä on onneks rullat että saa helposti liikutettua. Lisäks löyty kansi niin saa vähän kosteuskin pysyä taimien ympärillä. Ihan kokonaan en sulkenut laatikkoa vaan nostin kantta kahella puukapulalla. Noston takia latikko ei mahdu enää sängyn alle mutta siellä ei sitten sen ilmakaan kiertäisi. Kissan karvat kylläkin :---_D

Valoina 1x18W 6500K putki ja joku 13W T5 4000K loisteputki.
__
Think over 80 seedlings, repotted to their own little pot - not spave friendly! I had to take one of my storage boxes under by be so they could be under lights!

Väriläpyskät ertoo mikä risteytys. En voinut pistää jokaiseen kennoon pystyyn koska ne varjostaisivat taimia liikaa.

No comments:

Post a comment

kiitos! :-)