28.2.14

my birthday was 26.2.!

Toissapäivänä oli tosiaan mun synttärit. Apuaa alkaa kahdenkympinkriisi! :-D Ihan jees rauhallinen päivä. Normaalit kotityöt ja illalla Lahen Mamma Mariaan syömään. Viereisessä pöydässä illasti Putouksen Jaakko Saariluoma jonkun naisen kanssa. Ja me vaan jankattiin omassa pöydässämme "todellakin todellakin" aiiivan aiivan, jaska!". Varmaan tuli sille mukava olo kun tälläset tavallsiet tallaajat vaan hihittelee selän takana .-)

__

I had my 20th birthday 2 days ago.

No joo Drosera capensis "Baines Kloof"in kukka aukesi eilen aamulla ja olin ihan kikseissäni.

Drosera capensis "Baines Kloof


Tilasin 17.2. CPUK foorumin kautta sarran (Sarracenia x Evendine) ranskalaiselta tyypiltä. Kasvin kanssa oli vähän säätöä kun kumpikaan ei oikein tiennyt että kuinka paljon kasvi painaisi ja postikulut maksaisi. Viestittelin sille viikon mittaan että paljonkos mun pitää maksaa ja oletko vielä lähettänyt/jakanut yms.
No 22.2. eli lauantaina hän kertoi pistäneensä kasvin postiin. Ajattelin että kasvi ei mitenkään enää ehtisi synttäreikseni eli keskiviikoksi. Postikulut olivatkin oletettua suuremmat koska paketti painoi yli 3 KILOA (!!!). Tämän kuulessani mietin että "mitäköhän mä olen mennyt ostamaan ohohohooh"". Sain myyjältä seurantakoodin ja yllätys oli suuri kun paketti oli tullut Suomeen 25.2. ja ja sain paketin seuraavana päivänä jo kotiovelle!
__

I ordered a XXL sized  Sarracenia throught CPUK forum.

 Tällaiseksi kasvi kasvaa kesällä..
__
This is what it should look in summer


Ja tällaisena sen sain. 13 Kukkanuppua tuolossa!!!
_
And this is the plant as I received it. 13 Flowerbuds growing!!Kellari näyttää tältä:
__
Our basement looks like this:

Heli got fed :--))))No comments:

Post a Comment

kiitos! :-)