7.6.16

longleaf pine seeds: round 2!

Untitled

We continued doing Sarracenia divisions, sow longleaf pines and as an extra I replaced some of our D.follicularis plants top layer from moss to sand. That just makes them look nice and pitchers have easier time forming without pushing force of moss :)
--

Viime yönä tuli kukuttua vähän pitempään (ääh niin se opparikin pitäis tehdä!!) ja herätys herätti vasta kasilta. Eilen viriteltiin uusia hiiriloukkuja, mutta ei ollut mitään jäänyt kiinni. Osaksi ehkä siksi, koska jotkin tosi pienet muurahaiset tykkää myös syöä maapähkinävoita (syötti) joten voi olla ettei hiiret ehdikään syödä mtn.
Jaettiin yhtä töterölehtilajiketta mutta seinä tulin niin sanotusti vastaan kun sopivankokoiset ruukut loppu kesken. Sitten pari iäkkäämpää naista tuli käymään ja minä kierrätin heitä ympäri meijän takasuota ja muuta tilaa. Olivat ihan jees ymmärtäväisiä kun yritin kertoa kasveista kaikkea ym :D¨

 Sit istutin postissa tulleet Konradin kannukasvipistokkaat ja loppupäivä meni kylväessä pitkälehtimännyn siemeniä. Tällä kertaa me ollaan valmistautuneita taistelemaan lintuja vastaan! IP45 kennojen päälle on nyt viritelty metalliset kaaret ja kaarien päälle lintuverkko. Nyt ette pirun linnut myö seidän kalliita siemeniä murr! Vapaa-ajalla tuli sit poistettua cephojen ruukkujen päällä olevia sammalia ja korvaamalla sammal hiekkakerroksella. Kasvit tulevat paremmin esille ja ansat muodostuvat paremmin. Tänää pyöri myös ukkospilviä meijän ympärillä mutta ei kyllä saatu kuin ajoittaisia sadekuuroja..

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

No comments:

Post a Comment

kiitos! :-)