16.6.16

working today at our preserve!

Untitled

I was happy that we managed to close that "repot sedge filled S.leuco pots" case. Yeehaw! Also one thing we did was mowing. After luch break we headed to forest and back at our preserve to clear our main bog from shading vegetation around native purps.


Ulkona riehuu kunnollinen ukkonen!! Tää on eka kunnon myräkkä sen huhtikuisen myrskyn jolloin meijän sypressipuusta meni iso oksa poikki salaman iskusta. Oikein mahtavaa katseltavaa ja kuunneltavaa, minä tykkään! :))

Tänään saatiin ruukutusurakka valmiiksi, tosin se oli vain rajattu alue. Oikeasti me saatiin tehty' 1/6 yhdestä kasvipedistä ja meillähän on näitä petejä öö 17??. No ei kaikki ole noin ison työn ja puhistuksen tarpeessa mutta kyllä täällä työtä riittää osaavalle.Tänää ajettiin myös nurtsit elikkä piha on hyvässä kuosissa :)

Lounaan jälkeen painuttiin Tsonin kaa metsään meijän suojelualueelle putsaamaan tiluksia ja pelastamaan tötterölehdet yllävallitsevalta, kilpailevalta kasvustolta. Luonnossahan taikka luonnollisesti metsäpalot putsais alueet 2-5 vuodeen välein antaen tötteröille kilpailuedun, mutta ei nykymaailmassa anneta metsäpalojen riehua. Sen takia tötterölehtien kannat putos kun kolonisaatio alkoi edetää täällä Amerikassa eikä metsien annettu palaa. Alueet joilla tötteröitä normalisti olisi ollut kasvoivat umpeen ilman tulen vaikutusta. Lisäksi eurooppalaiset kuivat soita ojittamalla että kovaonnisia kasveja nää tosiaankin on..

 Illempana suihkussa käynnin jälkeen ja raparperipiirakan teon jälkeen lähettiin komistaan Grahamin kanssa hakemaan Tysonille synttärijäätelökakkua. Ja lisäks tuli sitä pikaruokaakin ostettua...oikein rapea kanahamppari ja kaloreita ainakin 550 :'D


Before:
Untitled

After:
Untitled

---
Untitled

Untitled

No comments:

Post a Comment

kiitos! :-)