29.7.13

ärsyttää ärsyttää ! !

Kopion tuntemukseni lihisfoorumilta ettei tässä tarvitse itseään toistaa:


Tää ei ole sitten ollenkaan mun päivä! Soitin tänään koulun asuntolavastaavalle jonka kaa selvittelin asumisoikeus-ja vuokrasopimuksen saamisesta. No ei oo mitenkään helposti tehty juttu. Tänne pitää lähettää paperit ja mun ottaa kopiot 500 paperista ja lähettää osa jotkut kelalle ja osa sinne koululle. Lsäks sain tietää että osoite jonka olin näpytelly muutto-ja opintotukihakemuksiin on väärä. En tiedä miten ne voi muuttaa kun kummatkin on "käsittelyssä". Alko ottaa pattiin niin ajattelin ottaa kasveista kuvia mutta hups heijaa repäsin raffin kehittyvän kannunalun kameran käsihihnan mukana irti! Niin ja en ole saanut otettua mitään kunnollista kuvaa opiskelijakorttiin!!:evil:

__

Dont ask. I'm angry :''-(
 Ja tätähän tämä tönttöily ja virheiden tekeminen tuottaa: saa itse kärsiä seuraamuksistaan. Tai toisella nimellä karman laki. Uskotteko karmaan? Jos teette hyviä juttuja niin karma tekee teille hyviä asioita. Jos taas on takana jotain huonoja tapahtumia niin karma kostaa ne ja saa teidät tekemään pahaa ittellenne.

Voi voi pientä raffia itku tulee :---(
__
The law of karma...i should start doing good things to prevent tearing nepenthes tendrils.

N. truncatan kehittyvän kannunalun repismistä en voisi antaa itselleni anteeksi. Kasvi on tähän mennessä tehnyt 3 kannua mulla ollessaan ja kasvi on ollut mulla jo yli vuoden. Eli hidaskasvuinen laji. Ainakin vielä.

Ei tässä nyt mitään ihmeellistä ole puuhattu. Aurinko on paistanut monta monta päivää ja sarrat ja kärpäsloukut ovat tykänneet.

Niin ja ennen kuin unohdan! Siirsin cephan isompaan ruukkuun  koska kyllästyin katselemaan sitä niin pienessä neliöruukussa.


ExoTerrassa on kaksi päivänvalo esllää (2x 15W) ja yksi 20W 3000K lämminvaloinen esl.


Toivottavasti ei tämä viikko mene ihan päin honkia.... Säästytte tämän postauksen kirosanoilta koska en kiroile, juo enkä polta.
gekkokevennys

No comments:

Post a Comment

kiitos! :-)