1.1.15

A brand new fogger!

Katselin viime vuonna (heh heh aina niin hyvä vitsi:D) jonkun nettiin laittamaa kuvaa joka oli uudesta exoterrasta ja sen vieressä oli foggeria ja muuta siistia kamaa.
__
I bought a brand new fogger thats calles Dragon Magic mist. It comes with two hoses so it works very well with two terrariums. Its plugged into a times and it switches on 5 times a day for 30 minutes. Im very satisfied with it so far (:

__
Mulla oli ExoTerran foggeri parien vuotta sitten. Se sellainen vesiastiaan pudotettava pyöreä metallinen härpäke. Aikansa se toimi kunnes yhtenä päivänä se alkoi kärytä ja se suli tai jotain. Laite joka tapauksessa juoti ongelmajätteeseen.

Olikohan nyt perjantai (tänään on torstai) kun eksyin taas matelijatarvikekauppojen sivuille ja loppujen lopuksi pistin reptilemaniacsin sivuilta tilaukseen ultraäänisumuttimen. Paketti lähti maanantaina ja tuli tohon läheiseen Siwaan seuraavana päivänä. Tiistaina se haettiin ja eilen jo kokeilin sitä. Tein videonkin mutta näköjään pistän sen youtubeen vasta huomenna. WMM on niiiiiin hidas ja tuubiin lataaminenkin vie aikansa.

MUTTA.

Oon ollu tähän asti äärettömän tyytyväinen tohon Dragon Magic Foggiin. Tossa on kolme sumutusmahdollisuutta; yhdellä tai kahdella letkulla sekä sellainen suutin joka puhaltaa suoraan viereen. Laitteessa on 2,5l säiliö joka kestää 10h putkeen (2,5dl/h). Katselin aikaisemmin sellaista yhden putken versiota mutta toi kaksiletkuisuus on tosi hyvä ominaisuus! Saa kaksi terraa kostutettua samalla kertaa :)

Isompi terra sumuttuu kaikella teholla 5 minuutissa ja puolella teholla 15 minuutissa(kun toinen letku käy samaan aikaa toisessa päässä). Lisäks toi on kivan hiljainen että ei uniakaan haittaa. En mä ainakaan häiriintynny tänään aamusta kun se pärähti käyntiin :)

Laite toimii tällä hetkellä ajastimella. Se kytkeytyy itsestään päälle 5 kertaa päivässä 30 minuutiksi.

No comments:

Post a comment

kiitos! :-)