25.1.15

överi iso kuva kihokista


D. capensis 'giant'
Jaaha että sellasta. Pihalla on 30cm lunta.

Hmm- Isoimmassa terrassa N. x Tiveyi jatkaa siementen kehittelyä, ainakin toivon niin :) Kyseinen kasvi on 130cm pitkä ja se on vaakatasossa. On kulunut 16 viikkoa kukan huomaamisesta ja 8 viikkoa pölytyksestä = Tähän asti kannukasvisiemenprosessissa on menny 4 kuukautta.

Kauanko pitää vielä odotella aaarrgg :-D

ps. petokasvit.blogspot.com sivustoa on päivitelty!


4 comments:

 1. Heippa!

  Ensinnäkin, mahtava blogi sinulla! Upeasti ja monipuolisesti tietoa, hoito-ohjeita ja omia kokemuksia hyvin jännittävästä kasviryhmästä! :-)

  Kirjoitan itse yhdessä Maija Karalan kanssa Viidakkokirjeet -huonekasviblogia ja haluaisimme mieluusti esitellä siellä sinua ja harrastustasi. Kiinnostaisiko sinua antaa blogiimme haastattelu tai vaihtoehtoisesti kirjoittaa vieraskynä-juttu?

  Meidän blogihan löytyy osoitteesta www.viidakkokirjeet.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moip!

   Kiitos paljon kehuista. On mukavaa että tykkäätte lukea ja kiinnostua blogini aiheista :) Pitäisi tässä viikonloppuna tehdä isompaa selontekoa tänhetkisistä projekteista ym.

   Kyllä voisin mieluusti voisin antaa haastattelun ym. materiaalia blogiinne ihan miten teille vain sopii.

   Terkuin Siru

   Delete
  2. Hei, upeaa jos lähdet mukaan! :-) Jos laitat sähköpostiosoitteesi (tai vaikka sähköpostia osoitteeseen viidakkokirjeet@gmail.com), niin voisimme jatkaa suunnittelua sähköpostitse?

   Delete
  3. Ookkei no mä pistelen vähän s-postia sinne päin! :)

   Delete

kiitos! :-)