6.5.16

the first plant sale day at Lewis Ginter!

  Wake up 5am and 6:45am its time to drive to Lewis Ginter Botanical Garden close to Richmond. Setting up our booth was sort of a challenge since it was raining so badly! That parking lot were we were suppose to have that sale area was flooding. I thought that raind would have ruined everything but we had quite many people visiting our vendor booth.
In some part I left Rich and Graham (who joined our group) to manly selling (hahah"!) and headed towards the main building. That garden shop there was adorable and so interesting! I ended up buying Nigel-Hewitt Cooper's new CP book. Overall this day was succesfull!

Untitled

Herätys oli viideltä ja aseman portti vedettiin perässä klo 6:45. Suuntana Richmondin Lewisin Kasvitieteellinen puutarha noin 45min ajomatkan päässä. Jo aamulla pysty vetämään johtopäätöksen, että tästä tulee kunnon sadepäivä. Kun saavuttiin paikalle puoli yheksän niin parkkipaikka, jossa kasvimyyntititapahtuma pidetään oli suht tulviva. Yritäå nyt siinä nokkelasti saada telttaa pystyy ja kasveja aseteltua pöydälle kun jalkojen alla vilistää joki. Mä vielä en tajunnut ottaa kumihanskoja mukaan, joten siirtely sujui sitten multaisilla käsillä.

Untitled

Ajattelin sateen vaikuttavan tuhottomasti myyntiin, mutta eipä käynyt niin. Paikoittain oli oikein ihmismeri ympärillä ja me kummatkin, minä ja Rich (kahdestaan siis hoidetaan tämä näyttely) pyörittiin ympäriinsä ja ihmiset odotto korttimaksutapahtumaa, toinen tarraa ostamansa kasvin ruukun kylkeen ym. Muuten. Mainitsinko että Richin uusi puhelin on iPhone 6? En tainnu. Oon pikkusen kateellinen :D Luuri on vielä sen ensimmäinen älypuhelin että pääsen toimimaan vielä pitkään sen mentorina mitä älyä omaavaa puhelinta käytetään. No se myöskin, että ehkä oli vihdoin aika siirtyä uudelle vuosituhannelle. Puhelinhan hommattiin sille työkäyttöön ja varsinkin näitä näyttelypäiviä varten,
 jotta ihmiset voi maksaa kortilla.

Tuntuu etä tää enkku alkaa sujumaan entistä paremmin mitä enemmän sitä pakottaa ittensä puhumaan. Ihmiset ymmärtää, ihan tuntematomatkin mitä mä mongerran ja sellasella fiiliksellä että mä oikeasti saan asiani sanottua ymmärrettävästi. Kirjoittaahan mä osaan tosin hyvin enkkua, mutta ei sitä Suomessa tule puhuttua 24/7. Rich hoitaa vaativimman tapaukset jossa pitäisi osata sanoa jotain tosi pätevää lyhessä ajassa.

Untitled

Untitled

Untitled

Lounas tuotiin meijän paikalle puolen päivän jälkeen. Grahamkin tuli tunniksi jeesaamaan ja puhumaan ja myymään kasveja saman tiskin taakse. Mä kävin jossain vaiheessa päärakennuksessa ja jutuin sinne myymälään. Aivan taivaallisen ihana puutarhakauppa! Mä vaan pyörin ja kattelin mitä kaikkea naisellista viherpeukaloille onkaan täällä myynnissä. Kävi silleen että unohdin ottaa sateenvarjon mukaan joten jouduin odottamaan myymälässä vielä lisää sateen laantumista. Loppujen lopuks ostin sielä yhen lihansyöjäkasvikirjan (joka ilmesty 2 kuukautta sitten) sekä oppaan Virginian yleisimmistä puista ja kukkivista kasveista. Nyt voin mennä tonne meijän metikköön ja tunnistaa kaikki kasvit siellä. Tai ainakin yrittää heh.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled


No comments:

Post a comment

kiitos! :-)