16.5.16

mown those lawns! and 3rd person

  As we got to enjoy a sunny day today it was about to do some lawnmowing. Great I like it!  If you didn't know, have been a greenspace maintenance worker for past 2 years in ISS company so this sort of work is verrry familiar to me.  I used to drive a huge John Deere 1600 Turbo wide area mowers. It was quite manly work but I enjoyed my time there. Showing off that girls can also do thing that most people would call dudes work.

Oh well back to ground. The day also included watering of longleaf pines and picking red maple seedling among the cells. I also got time to do some Saracenia pollinations, more closely S. rubra ssp. gulfensis ones. It should rain tomorrow nahh wheres sun??

Untitled
mowingg

  Viime yö oli aika rapsakka! Täällä oli sellaset 3C ja tuntui täällä yläkerrassakin asti niin, että piti pistää lisää peittoa päälle. Hyrr! Täällähän ei ole mitään tietoa tuplaikkunoista ja tälläkin 100v vanhalla talolla on varmasti ilmastoitiaukkoja jokapuolella. Tänään joukkoomme liittyi kolmas henkilö, tosin vain lauantaiksi saakka. Torrance on kuulema ollut täällä viime vuonna harjoittelemassa, ja alkaneen kesäloman takia avustaa mua ja Richiä täällä hetkellisesti. Perjantaina tänne pitäis saapua se toinen harjottelija joka jatkaa munkin jälkeen vielä heinäkuun ajan. Tone perjantaina talo on siis tosi täynnä ja Tyson joutuu nukkumaan retkipatjalla ym sellasella koska huoneet loppuu kesken.

Untitled


Untitled

Untitled


Untitled

Aurinkoisen päivän johdosta tänään oli nurtsinleikkuupäivä! Siimausta ja työnnettävän ruohonleikkurin käytäämistä. Mulle kävi sormihaaveri kun yritin vetästä leikkuria käyntiin. Löin keskisormen suoraan "vaihdekeppiin" ja päivän aikana kynnenvierus muuttu liilaksi :x Auttts. No mutta paikka näyttää nyt mycket bättre kun nurtsit on kunnossa.

Ohjelmassa oli tänään myös  mäntyjen kastelua, punavaahteran taimien nyppimistä mäntyjen seasta sekä tötterölehden kukkien pölyttelemistä. On se niin sellasta tieteisleffapuuhaa, tai että sulla tarvikepussissa on ruokaöljyä, hammastikkuja, muoviputkiloita, kynää, nimitägiä ym. Ihan vitsin jännää kylläkin!


Untitled

No comments:

Post a Comment

kiitos! :-)