7.5.16

botanical photo explosion

  This blog post is about our 2nd plant sale day at Lewis' but as well as my adventure inside their garden area. Because I was a vendor I got a free ticket to their garders to see and wonder plants. A lt of photos to come so I'm warning you haha!

Untitled

Untitled

Pahoittelen etten saanut eilen aikaiseksi tätä postausta. Päivä oli tosissaan tosi pitkä, ja kun Rich ja minä mentiin vielä illasta synttärikemuille, tultiin asemalle vasta puolenyön aikaan. Silloin ei enää jaksa läppäriään avata... o___o

Mut lauantaista. Herätys oli puolikuuden aikaan ja lastatiin taas auto täyteen kasveja. Myyntitapahtuma alkoi ysiltä ja me olitiin perillä kasin aikaan. Ilma oli paaljon paljon parempi kuin ensimmäisenä myyntipäivänä. Aurinko paisto ja viereisen kojun mies, joka myi matomultaa (:D) oli pistänyt innoissaan shortsit päälle. Kauniin sääs viitottamana saatiin myös livemusiikkia tällä päivälle! Mies ja hänen kitaransa rallatterivat perinteistä jenkkimusiikkia ja ihmisiä alkoi taas virtaamaan. Graham tuli tänään jeesaamaan jo aikasin. Olin kysässyt eilen Richiltä olisiko meillä myyjillä mahdollisuutta päästä kasvitieteellisen puutarhan alueelle ilmaiseksi. Hän ei tiennyt joten eräässä vaiheessa aamua kysyin alueen "pääliköltä" miten on asian laita. Nainen sanoi että kyllä pääsee, mutta, tarvitsisin eräänlaisen passin. Noh, hän sanoi hoitavansa asian. Aikaa kului tunti kunnes näin hänet taas kojumme lähellä ja kysyin udelleen. Hän tokaisi unohtaneensa asian täysin ja pahoitteli tositosi paljon asiaa. Mä olin ite vaan, että ei se mitään, en ole vihainen tai mitään. Täällä pyydellään paljolti anteeksi jos jokin asia unohtuu ym valitettavaa tapahtuu. Suomalaisessa menttaliteetissä kuvittelisin, että me vaan sanotaan lyhyesti ja suoraan jos ollaan toiselle anteekipyynnön velkaa. No tää päälikkö raahas toisen naisen siihen viereensä, ja tälle mä kerroin nimeni ja hän radiopuhelimella selvitti asian ja sillä selvä.

Mä jätin pojat kojulle ja lähdin kymmelentä tarpomaan Lewis Ginterin Kasvitieteelliseen puutarhaan. Tiskillä homma toimi, sain kartan, ja lähdin seikkailemaan.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Yksi vaihtuvista teemoista tuolla oli perhoset. Yksi huone oli täynnä perhosia ja sinne kuljettiin erilliset tarkastushuoneen kautta. Takit ja laukut piti jättää lokerikkoon ettei perhosia tarttuis niihin mukaan. Munhan oli pakko päästä kattelee niitä! :)

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Mun kierros oli kestänny jo tunnin ja aloin loppuvaiheessa kiristämään tahtia. Kävin kahviosta ostamassa browniet pojille ja itelleni pähkinöitä. Puolikahdeltatoista saavuin kojulle, ja siinä 45 min päästä saapui meijän lounas: jätti-iso keksi, puolitetty patonki ja sipsipussi! Pojat vetivät sipsit heti ensimmäisenä kitaansa kun mä söin kummastellen patonginpuolikasta. Ei mulle tulis nyt keskellä päivää mieleen syödä sipsejä -> ei pitkäaikasta energiaa + tulee jano. Täällä porukka kuitenkin syö sipsejä ihan lounaalla ja päivälliselläkin lisäkkeenä. Kummaa.
Myyntipäivä loppui tänään kolmelta, eli kaksi tuntia aikasemmin kuin eilen. Hyvin saatiin kasveja myytyä ja tulos oli yllättävän hyvä ja ite paikalle/paikalliselle yhdistykselle piti maksaa 15% tuotoista.

Untitled

Untitled


No comments:

Post a comment

kiitos! :-)