31.5.16

seedlings, catfish and fireflies!!

Untitled

First time ever in my life I caught a catfish! Aso another note: flireflies have started to fly around! We mostly just repotted Sarracenia seedlings today. The after workday we headed to seach some worms and after dinner it was time to go fishing!

Heräsin aamulla vasta kaheksan jälkeen enkä ehtinyt aamukasviakaan hörppimään saatikka tekemään, joten lounastauolla oli pakko vetää pari kuppia mustaa kahvia. Lisäksi vielä raparperipiirakkaa ja suklaajäätelöä jeesh :D Mikäs siinä kun pihalla perus 28 astetta ja aurinko paistaa. Tänää taas ruukutettu tötterölehdentaimia ei sen ihmeempää.

Etitiin töiden jälkeen puulavojen alta matoja ja illallisen jälkene lähdettiin kalaan! Ja tällä kertaa meni 15 sekuntia ennen kuin sain ekan....monnin!! Kaikki muutkin kalat sen jälkeen oli myös monneja. Monni on tosi jännännäköinen kala - tulee mieleen se muumeissa ollut jättikala! Muutamalla meni koukku suuhun pahasti joten jouduttiin jättämään pari koukkua ja päästämään kala pois. On muuten aikamoinen purentavoima tollasella kalalla, mukavasti nappaa sormeen kun yrittää taiteilla koukun saamiseksi pois. Yhellä oli koukku niin pahasti kiinni ja oli sen verran iso että Tyson tossa sen vielä fileroi. Kalalta oli kummatkin kyljet poistettu ja silti se sätki ämpärissä ja puri voi että miten jännää :DD SAmaten nyt on alkanyt näkymään tulikärpäsiä! Metässä vilkuu vana sellaset "jännät valot" kun ne lentelee ympäriinsä haha.


Untitled

Untitled

Untitled

No comments:

Post a comment

kiitos! :-)