19.5.16

female power!

Untitled

The men of our station fled today to Fredericksburg in order to keep their biological/conservatory speeches.That meant I and Torrance ran this property! Rich had already listed things we should do today and we pretty well completed 80% of 'em. We mulched our tomato/pepper/squash patch as well as another patch that should become our herb area. We also layered coming-to-be plant beds that are suppose to serve as home for seedling that are being transferred from grenhouse to outside.

What else,, we put mouse traps and quite well did some cleaning around the station. Our workday should end 5pm but I continued to almost 7pm. I had my other "projects" here and there - mainly reorganizing things and cleaning areas like greenhouse and highland shed.

Untitled

Asema on ollu tänään täysin naisten hallinnassa- sattuneesta syystä. Miesväki lähti aamulla ennen kasia yliopistolle pitämään puheita. Sekä Rixhillä ja että Philillä oli oma esitys päivän aikana, ja kun sisäänpääsyhintaan (ihan törkeän paljon btw) kuului aamiaisen lisäksi illallinenkin niin kyllähän ajattelin niitten viruvan siellä pitkäänkin. Rich oikeastaan tossa tulikin pari minuuttia sitten tehden hänen päivästään 14 tuntisen..

Minä ja Torrence ollaan tehty duunia koko päivä. Ensiksi lisättiin lisää katetta tomattipalstalle, ainakin 4 kottikärryllista (4 : 8m3= 32m3). Sitten siirryttiin ähän kauemmaksi kattamaan eräs alue jotta sen nurtsia ei tarvis leikata, ja jospa siihen saatais yrttimaa! :) Katetta leviteltiin myös häkkiin (siellä on kasvitunneli + muut arvokkaat tötterölehdet) jospa sinne tulis vuorostaan perunama. Kaikenlaista suunnittelua, mää tykkään!
Lounaan jälkeen tasoiteltiin kahta täysin valmistuvaa kasvikohopenkkiä. Kehykset ruuvattiin Miken kanssa viime kuussa ja nyt sitten päästiin tasottamaan maata kehysten sisällä. Ihan samaa työtä mitä tehtiin viime viikolla Sussexissä. Lisäksi viritettiin hiirenloukkuja ja siistittiin aseman ympäristöä.

Musta on mukavaa löytää ite puuhailtavaa ja tekemistä ja sellaseen omaan tahtiin. Viideltä työpäivä olis periaatteessa loppunnu, mutta jatkoin puli seiskaan asti. Siistin ruukutusalueen tosi hienoksi (ainakin omasta mielestäni), siivosin kasvihuoneen sekä ylänkövajan. Saas nähdä tuleeko sanomista tavaroiden siirtelystä, Tää on varmasti perinnöllistä koska muutkin meijän perheen naiset tykkää tavaroiden siirtelystä. Kyllä mä siisteydestä tykkään se on varma, mutta kun itelläni on aina sellanen kutkutus että "nyt kun siivoan niin tolla ihmisellä on helpompaa työskennellä täällä" tai "nyt kun siirrän nää tonne niin se pääsee helpommin alottamaan työnsä jne". En mä millään pahalla siisti ja siirtele ^^;

Untitled

Untitled

No comments:

Post a Comment

kiitos! :-)