29.5.16

weird internet and kitchen cleaning etc.

Today briefly: I repotted few Nepenthes, cleaned our kitchen and decided to move our tv to our living room from Tyson's room. My mornings are now saved because I can watch the news and drink coffee at the same time again! :))

Eilen illalla netti alkoi täällä pätkimään joten blogikirjoitustakin piti siirtää. Sama vika jatkui myös tänään tosin nyt vaikuttaisi että mikälie ongelma on korjaantunut. Ihan jees rauhallinen päivä ollut. Ehdin keskipäivään mennessä ruukutella pari kannukasvia ennen siirtymistä sisätiloihin keittiötä siivouamaan. Me saatiin siis viime kuussa pari laatikollista kaikenlaista lahjoitettua keittiötavaraa, ja vasta nyt mulla oli aikaa pistää vanhat kattilat ja pannut poiis ja vaihtaa ne uusiin. Samalla keittiökin tuli siis siivottua.

Voitteko kuvitella sitä rasvan määrää mitä jouduin hinkkaamaan kaapistojen päältä tänään?? Enkä yks elämäni ällöttävimmistä puhdistuskohteista uunin yläpuolinen astiakaapin päälys. Ihan sellasen rasvakerroksen peitossa yyyyyhhh! :D Ei pitäis pistää nauravaa hymiötä mutta mietin taas jälleen kerran kuinka ei-niin-siistejä-ihmisiä tässä talossa onkaan asunut vaiko käytetäänkö täällä niin paljon rasvaa että se vuodessa ehtii laskeutua kaapistojen päälle. En tiedä, mutta ällöä se oli. Pitää ostaa lisää keissiösieniä. Meillä ei ole täällä tiskoharjaa vaan käytetään kaksipuolista sientä astioiden pesemiseen . tiedoksenne vaan hah.

Lajittelin jo eilen kaikki astiat mitkä haluaisin vaihtaa joten tänään vaan pesin ne uudet ja vaihdoin vanhoihin. Nyt meillä on jopa 4 samanlaista (valkoista) lautasta! Samaten allaskaapiston lokerikot tuli puunattua sekalaiset pikkutavarat pistettyä pois ja lajiteltua säilytysrasiat kannellisiit ja kannettomiin. Pojat oli aika vaikuttuneita työn jälkeen. Richkin peukutti ettää "hyvää". Nyt illasta sain idean siirtää telkan Tysonini huoneestam joka on siis tämä meijän "aurinkohuone" tonne olkkariin. Oon jo ehtinyt kaipailla aamu-uutisten kattomista, mutta en ole voinut harjoittaa tätä aamuperinnettä enää koska aurinkohuone on nyt asutettu. Nyt meillä siis töllö toimii olkkarissa ja ehditiin testaamaan Angry Birdsiä (joo Rokussa oli se asennetna!) sekä Netflixiä. Oh mun huominen aamu on pelastettu!!! :) Huominen on lisäksi kansallinen vapaapäivä täällä nimeltään Memorial Day. Silloin muistellaan sodissa itsensä uhranneita ihmisiä.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled


Untitled

No comments:

Post a comment

kiitos! :-)