14.5.16

green spring gardens

  We headed today to Green Spring Greens Park in Washington D.C We arrived there at 8m though people started to buy our plants before our set up was done! There were around 40 vendors selling annual, scrubs, ornamentals etc. There were also another cp vendor booth, cpnursery.com where I bought a cp related t-shirt! Nice, now iI have 2 cp t-shirts! The one that Phil gave me and now this. Any other t-shirts out there America?? Hehe :D

Untitled
6:30am
We started to wrap up a bit earlier than 3pm when the sale even should have ended because of upcoming storm. We got some rain in our neck but overall things went smoothly. After the even we headed to Konrad's place to glance and wonder his great cp collection. Oh man I wish I had a tropical setup like he has! Plants there were just utterly amazing! He also served us a luch/dinner which was were well done. He's a mashed potato master!

When driving back to Meadowview we got stuck in a horrible rain storm! We were driving a highway but there wasn't a way you could have seen much further to keep going on with that speed. All the cars ahead of us turned their emergency lights on trying to survive past the rain front. In the end after getting past it we got a rainbow. Because our car wasn't stuffed enought with plants (just joking, it was!) we headed to grocery store to get more filling haha. Seriously, we were running out of food and driving back and forth woudn't been an option this time.
Untitled
Green Spring Green Park
  Taas tulee kuusipäiväinen viikko täyteen. En kyllä muista milloin viimeksi oltaisiin vietetty rauhallista lauantaina. Noh, tää on edelleen tätä kevään/alkukesän sesonkiaikaa, minkäs teet. Aamuherätys oli viideltä mutta torkutin ja kattelin uutisia puolikuudeen saakka, oops. Laukkua siitä sit pakkaamaan mut muuten kaikki tavarat odotteli jo kiltisti autossa. Muiskuin kuudelta etä vois tehdä vielä yhden kukkakimpun kasvimyyntipöydälle, koska ihmiset oli ihastellu ja ihmetelly niitä kahdssa edellisessä myyntitapahtumassa. Miksi tehdä poikkeus, äkkiä napsimaan tötterölehtien kukkia!

Matkaan lähdettiin vartti myöhässä erinäisten asioiden takia. Suuntana siis pääkaupunki, Washington D.C. Viimeksi siellä päin ollaan oltu kun mut haettiin Dullesin lentokentältä viime kuussa. Metsämaisema vaihtu nopeasti motariksi, 5 kaistaiseksi motariksi - kertaa kolme! Törkeästi autoja ja tietysti ruuhkaa. Saavuttiin kasin aikaan perille ja alettiin siinä telttaa ja pöytää kokoilemaan. Sillä aikaa kun Rich oli viemässä autoa kauas myyjien parkkipaikalle niin ihmiset tuli jo ostamaan kasveja. Kuulema niin kävi viime vuonnakin. Ihmiset valuu paikalle ennen kuin koko tapahtuma alkaa - puoli tuntia aikasemmin. Pöytä saatiin kuntoon ja ihmisiäkin alkoi käymään. Meijän kahden lisäksi seurueeseen liittyi Mike ja Konrad - kolme miestä ja tyttö. Ihan kuin siitä tv-sarjasta mutta mulla ei ole mustaa tukkaa heheh :D
 Konrad löysi t-paidan meijän "vastustajien" myyntikojusta nro. 1 ja olihan munkin pakko saada samanlainen lihansyöjäkasvipaita! Nyt mulla on jo kaks kasvipaitaa, tää ja edellinen jonka Phil ysävällisesti lahjoitti mulle. En ole tosin viittinyt sitä käyttää saati kokeilla päälläni mutta ehkä sekin päivä vielä koittaa.

Untitled

Untitled

Untitled

Koko alueella oli noin 40~ kojua ja myyjää. Perennaa, yksivuotisia, puita, pensaita, ym ym.  Tapahtuma loppui kolmelta mutta jotkut alkoivat pakkaamaan kamppeitaa jo puolelta, koska y´myrsky oli nousemassa. Ja se nousikin kolmen aikaan. Vettä tuli viistoon ja puut heilu. Minä ja Mike pakattiin jäljelle jääneet kasvit takas laatikoihin samalla kun Rich haki autoa miljoonan kilometkin päästä (tsoukki). Konrad oli lähtenyt kotiinsa kokkailemaan, koska meijän oli tarkoitus mennä käymään hällä! :)

Matkaan lähdettiin kahdella autolla kohti kaupungin keskustaa. Ja sitä liikennettä. Paljolti saa ihmetellä liikennesuunnittelua ja teiden sijottelua, samalla pätkällä voi olla 3-kaistainen edetakainen liikenne, plus sivuilla vielä kaks sivukaistaa joilta autot poukkoilee pääkadulle. Jännää. Löydettiin perille Konradin talolle ja ei muuta kuin kasveja kattomaan! Hän on rakentanut talon terassin laajennukseen kasvatusteltan trooppisille lihansyöjäkasveille. Ja hällä on paljon ja isoja kasveja! :O Ihan mahdotoman hienoja hybridejä, ja tuntu että mitähän tässä pitäisi katella kun kaikialla on kasveja. Hämellä on myös takapihallaan kasvatusallas tötterölehdille ja mm. akvaattisille vesiherneille. Oli lounas/päivällisen aika ja hän oli tehnyt omin käsin perunamuussia, bratwurstia ja jotain lämmintä hapankaalilisuketta. Hän on jenkkeihin muuttanut saksalainen joten odotinkin jotain auttentista ruokaa.

Untitled
N. veitchii
Untitled
N.robcantleyi x hamata
Untitled
kinky S. 'Adrian Slack'

Vietettiin kaks tuntia katellen ja puhellen kasveista. Veikkailtiin risteymiä ja puhuttiin ylipäätään tästä harrastuksesta ja harrastajista. Lopulta hän antoi meille pari kasvia mukaan (tekee myös meillä asemalla kerran kuussa vapaaehtoistyötä ja lahjottelee silloin tällöin kasveja), ja mullekin yhden ihan sikasiistin kasvin! Nyt vaan pitää pähkäillä saisko sitä kuljetettua Suomeen :''')

Matkalla asemalle päin jouduttiin järjettömän vesisateen alle motarilla. Yksinkertasesti ei nähty mitään ja kaikki autot edessäkin pisti hätävilkut päälle. Rich empi olisko tornado muodostumassa koska pilvimassa näytti niin pelottavaltalta keltaselta massalta. Ei siinä sit ihmeempiä köröteltiin 10 min sateessa kunnes päästiin pilven alta pois. Ja sateenkaari ilmesty. Auto oli jo ihan täynnä kasveja, mutta kun jääkaappi ja ruokakomero olivat jo suht tyhjiä, käytiin vielä ruokakaupassa ja ängettiin ne monet ruokakassin samaan kasaan.

Untitled

No comments:

Post a comment

kiitos! :-)