18.4.16

aika vähentää peittoja


This whole day was a long test of making gizmos. Ya know. They are Meadow's special arrangement that hold a sundew, a pitcher plant and a flytrap in one pot. It takes a toll to make 50 pots by yourself but I don't complain. I actually stopped not until 7PM when mosquitos became irritating.

One thing when potting up things is to get the soil comprassed enough. By pressing straight down with your palm you won't get the rim of the pot done. Eventually there will be a lot of empty space  whe the soil starts to come down and you end up with craters in your pot.

I accidentally pulled the blinds of my window up this morning causing this whole floor to me quite.... warm. I didn-t even think about we would have such a warm day affecting our sleeping. Oh well at least I get to remove a lot of blankets. I used to have like 5 of them but now only 2. Or 1 if I can't get sleep.

Untitled
looks fine ehh?? / multa on saatava tiivisti puserrettua ruukkuun


Untitled
but is actually like this / tai reunoille jää näin paljon tilaa oikeasti painaessa.Aamulla tein kamalan virheen jonka seurauksista joutuu nyt yläkerrassa kärsimään =lämmöstä. Vedin ennen töihin lähtöä huoneen verhon ylös, normaaliin tapaan kuten ennenkin. En kuitemkaan mitenkään ajatelllut tämän päivän sääennustetta. Se oli 30C, ja huomiseksi on luvattu yhtä astetta lisää. Kuulemma normaalia täällä tähän aikaan vuodesta.

Aamu lähti käyntiin mäntyjen kastelulla, jonka jälkeen aloin puuhastella gizmo-asetelmien kanssa. Siinähän se päivä mukavasti meneekin kun tekee 50 ruukkua. Multa on aina tärkeä sulloa ja tunkea ruukkuun. Varsinkin ruukun reunat tuppaa jäämään tiivistämättä, mikä johtaa myöhemmin kasvualuttan, ja kasvien vajoamiseen.


Untitled
Kärpäsloukkua ruukussa


Tänään tuli taas kuultua yksi henkilökohtaisen turvallisuuden sääntö.Tämä firma on siis vilkkaan "metsätien" vieressä, ja autot ajaa yheksää kymppiä sillä. Meijän työpöytä sijaitsee 3-4m aidasta ja olin siirtynyt selkä tieden päin ajatuksissani vain nyt vaihtaa puolta. Kuitenkin jossain vaiheessa joku tyyppi käveli vaan siitä tien ohi ja Phil kysy multa että huomasinko. No en kun olin selkä tiehen. Kuulemma tässäkin maassa asuu pahoja ihmisiä jotka voisivat vain ootta tilaisuuden hyödyksi ja tulla asemalle. Että pidetään se naama kohti hankaluuksia, jos niitä nyt tulee nähtyä.
 Tässä talossa ei ole aseita (!) Joku multa jo kysyikin että löytyykö kivääriä kun täällä jenkeissä kuitenkin ollaan. Me ollaan varmaan aika pasifistelja kun ei ole aseita ympärillä. Tänne on kuitenkin joku päivä tällä viikolla tulossa pari tän yhdistyksen tyyppiä, ja ne sitten kantaa asetta ihan vyötäröllä aseluvan kanssa. Yikes! Ja mä en ole koskaan nähnyt oikeaa "oikeaa" käsipistolia.

Mitä muuta.. Käväistiin nelljältä hakee kaatikselta uus puukuorma, jonka purku jätettiin huomiseksi. Asemalle tulon aikaan kello oli jo puoli kuus, mutta päätin jatkaa gizmojen tekemistä. Raja tuli vastaan seiskalta kun hyttyset alko hykerrellä säärissä. Ja muuten! Rich kävi ostaa mulle oma hatun!  - ja on kuulemma hänenkin hattuaan hienompi! Hahah, ei oikeesti oo mikään huono lätsä! Vähän tulee Hemuli mieleen, mutta hattu piti kuitenkin saada näitä kelejä ajatellessa :D

SÄÄKATSAUS. US vs Suomi

Untitled Untitled

No comments:

Post a comment

kiitos! :-)