10.4.16

parempaan päin

Aamulla oli vielä vähän tukkoisuutta havaittavissa. Ei sentään samanlaista fiilistä kuin eilen. Kävin aamulla pesee tukan mutta piti käydä nyt illalalkin pesee se. Peukutan vettä säästävää suihkusuutinta, mutta tälläsen pehkon kanssa menee tovi että saa kaikki shampoot pestyä pois. Noh, Rich lähti puolen päivän aikaan omiin (kirkollisiin)rientoihinsa ja meikä jäi pitämään asemaa pystyssä. Ehtipä siinä sitten soitella sinne pohjolaankin oikeen videon kera :-D

Päivästä alko aurinko paistaa kunnolla ja lähin kitkee tunnelihuoneen käytävän. Ehdin ihmettelemään miten tollasiin esteettisiin asioihin ei täällä kiinnitetä, tai noh ehditä kiireessä kiinnittämään huomiota. Nyt keväällä kun olisi se paras aika kitkeä rikat pois ennen kuin ne räjähtää kesällä käsiin. Samoin mulla syyhyää kädet napsia kaikki vaahteran taimet tötterölehtien ruukuista - ja niitä on paljon!

Huone ennen
Untitled
Ja jälkeen


Samaan syssyyn ehdin uudelleen ruukutta muutamat kasvit "ylänköhuoneessa". Tosi tyhmältä kuullostava sana toi. Highland chamber kuulostaa paljon paremmalta. Muita mainittavia asioita on että taisin nähdä valkopäämerikotkan tien toisella puolella. Kuulemma tossa vieressä pesii noita amerikan kansallislinnuiksikin sanottuja kotkia. Pitäis olla enemmän aikaa vaan tiirailla niita taikka löytää tästä puljusta kiikarit, jos sellaiset joku täällä omistaa.
Rich saapu kuuen aikaan ja kuulemma siellä oli ihmiset kaivannu mua. Tai jotain sellasta. En tiedä. Joo-h oon ollut kahdessa kirjollistapaamisessa ja jo nyt ollaan otettu "omiksi". Noh ehkä nää amerikkalaiset on vaan sellasia etä ottavat porukkaansa mukaan älyttömän nopeasti. Ei Suomessa suo kaivattais noin nopeasti - vai oliko tää vaan älyttömän karrikoitu yleistys?
Tiedä häntä.

No comments:

Post a Comment

kiitos! :-)