3.4.16

kaupassakäyntiä

Untitled

Sisäinen kello menee edelleen ihan omiaan. Kello on täällä 20  mutta sisäisesti kroppa tahtois nukkua Suomen aikaa klo 03:30. Heräsin tänään aamulla klo 5 ihan pirteänä mutta pakotin itteni sänkyyn vielä 3 tunniksi. Etin kaheksalta jo keittiön kaapista murotarpeita ja kaadoin maitoa gallonan maitopönikästä.  Lähettiin Richardin kaa kaupoille kymmenen aikoihin. Sellaseen nimeltä foodlion. Oli vähän hakusessa mistä mitäkin löytyy ja muun muassa opin että ruokakerma on täällä nimellä "half and half". Ei olis tullu mieleenkään tollanen nimitys.

Ihmiset on kohteliaita kaupassa; jos on jonkun tiellä, tai joku koukkas kärryllä liian nopeasti viljeltiin ekskusemiita ja sorria. Suomalainen ruokatavarahylly on pikkasen nöyrä ja vaatimation verrattuna näihin. Lippulappua ja kuponkia on siellä täällä ja jollakin hyllyillä oli liiketunnistimet jotka aktivoi jonkun "kuuntele tästä uusia puhdistuvinkkejä" ym. Liha näyttäis olevan täällä meitä kalliimpaa, kun taas nämä maailman merkit esim. Benkkujäätelöt on täällä alle 4 dollaria purkilta. Valmisruokia on älyttömästi ja pitsaa ja paneroitua kanaa ym. Sen verran pikainen reissu oli että täytyy toisilla kerroilla paneutua tähän hintavertailuun enemmän.

UntitledUntitled

UntitledUntitled


Enkä ihmeellisin tai itteäni ihmetyttänein asia oli että ruoat pakataan kassalla kassaihmisen toimesta moneen erilliseen pussiin. Esimerkiksi vihannekset laitetaan yhteen ja samaan pussiin, kananmunat omaan, lihat omaan, vilja omaan yyäm.

Untitled

No comments:

Post a comment

kiitos! :-)