24.4.16

sunnuntaista pyhyys kaukana

I happened to cut all hanging and disturbing branches that were leaning towars walking pathway at our reserve. That also worked out as a nice morning walk :) Other things done today: tested our small John Deere tractor - now I know how to use it! andd I groomed one plant bed!

Untitled
  Eilisen touhuista nuutuneena nukuin puoliyheksään saakka. Kahvit taas porisemaan ja jogurtti ja toasterileipien tekoon ja katsomaan Washingtoniin uutisia. Oikeasti ei täällä ei taida olla yhtäkään päivää ilman uutisia ampumisista, seksuaalisesta ahdisteluista, virkavallan uhmaamisesta tai ihmisten oudoista tempauksista. Tämän päivän mieleenpainuvin keissi oli, että ihmiset alkaa ostelemaan liekinheittimiä (!!) koska niitä on helpomti saada kuin aseita. Ihan hullua. Mitä sä tekisit liekinheittimellä? Kärventäisit naapurin talon ja lähtisin riehumaan kaupungille. Joo hei vaan..

Untitled
Houstonia caerulea


Untitled

Aamu kulu sitten genetiikan asioita tutkiskellessa. Tai oikeastaan toi on kemiaa, koska kyse on tötterölehtien antosyaniineista ja siihen liittyvistä asioista esim. vetyionien konsentraatiosta. Asian tutkiminen kuuluu yhdistyksen tutkimuskategoriaann jossa etsitään keinoja vaikuttaa kukan väriin.

Siinä sitten lähdin klipsimään suojelualueen polun kulmilla nuokkuvia oksia pois ja jossain vaiheessa Phil oli pölähtänyt paikalle. Testailtiin siinä sitten John Deeren pienoistraktoria ja sanoin vaan että "tää on helppoa, oon tehnyt tällaista työksenikin haha :-)" Siinä sit köröttelin tontin toiselle laidalle hakee kärryä, koska tuolla on vielä yksi hakekasa joka pitäisi levittää suojelualueen polun siltakohtiin jossa maa on alkanut painua alaspäin.

Untitled
lähes mun ikäinen pienoistraktori
Lopuks sain siistittyä yhden kohopenkeistä vaan kahdessa tunnissa. hommaa auto selvästi se, että olin löytänyt Fiskarsin (Suomi Jee!) sekatöörit, jotka autto huomattavasti nopeuttamaan työnkulkua. Huomenna olis/saisi olla vapaa päivä, koska tehtiin eilen lauantaina töitä. En mä nyt tiedä tulenko taaskaan totaalisesti pitämään vapaapäivää. Tuntuu etten ole hyvä siinä täällä, taikka kun talon nurkilla on koko ajan houkuttelevia töitä joita tykkäisin tehdä. Ja tietysti sitä oppariakin oitäisi jossain väleissä saada kirjotelua.

Untitled
before / ennen


Untitled
after / jälkeen


Untitled
And of course our Sarracenia are blooming atm!

No comments:

Post a Comment

kiitos! :-)