23.4.16

maan päivä- festivaaleilla


  This Saturday was special because Phil and I went to Fredericksburg to have our own booth at Earth Day Festival.
"The mission of the Fredericksburg Earth Day Festival is to provide an enjoyable and engaging family-friendly event devoted to environmental awareness and stewardship."

 Our main goal wasn't about selling massive amount of plants because we weren't participating a plant show and people more likely came just to browse vendors rather than buying stuff.  However we ended up selling some and I enjoyed talking with people though I sometimes had hard time trying to understand their quick questions. At the end of the day we went to Giant's to buy groceries. I again got stuck and wondered around. I managed to buy everything I had in my mind (even a tweezers to be able to control my eyebrows again haha!) BUT I forgot my morning cereals... jeez.  Täksi päiväksi oli ohjelmassa spesiaalia lauantainviettoa!

Heräsin puolikasilta tiedostaen että aamulla on lähtö. Homman nimi oli sellainen, että täällä vietettävän Earth Dayn - "maan päivän"  takia järjestetään paljon tapahtumia joista yhteen meijän yhdistys oli ilmottautunut. Oma pöytä ja myyntimahdollisuus. Paikalle olisi tulossa myös muita ympäristöasioihin liittyviä perheyrityksiä ja firmoja. Ysiltä siirrettiin jo kasveja autoon ja asemalle oli saapunut myös kolmetoistavuotias vapaaehtoistyttö isänsä kanssa auttamaan meitä. Rich jäi asemalle täksi päiväksi tekemään pölytyksiä.

Suuntana oli Fredericksburg, noin 7 mailia/ 11km täältä pohjoiseen. Paikalla oli jo hyvin porukkaa ja näytteilleasettajia kun saavuttiin vähän ennen kymmentä. Teltta kuntoon, kasvit pöydälle ja brosyyrit esille. Itse tapahtuma alkoi yheltätoista. Siinä sit välillä istuskeltiin ja ihmisiä tuli jutteleen ja ihmettelmään kasveja ja kyselemään kaikenlaista.Yritin parhaani mukaan saada ihmisten puheista selvää ja vastata kysymyksiin. Muutoin loin Philiin katseen että "selitäppä nyt tarkemmin mitä hän haluaa kuulla" :'D Jotkut kysy multa että "onko aksenttisi etelästä" joos taitaa olla pikkasen pohjoisemmasta hahah.
Mä olin typerästi jättänyt rahani asemalle, mutta Phil ystävällisesti anto kakskyt dollaria ja käski mun hakea itelleni sämpylää ja ranskiksia jotta jaettais ne puoliks. Sämpylä löyty, muttei ranskiksia.

Untitled

Untitled

UntitledUntitled

Päivän saldoksi tuli sata dollaria, tosin ei me tultu tienestit mielessä vaan jakaa tietoa kasveista ja yhdistyksen päämääristä, sekä saada lisää jäseniä ja lahjoituksia.Tapahtuma loppui neljän aikaan ja me päästiin lähtee purun jälkeen puoliviisi. Olin päivän aikana pyytänyt että käytäisiin kaupassa, koska mun ruokatarpeet oli suht lopuillaan. Mike oli täällä oonsa aikana kokannut meille aina lounaan ja päivällisen joten ei ollut tarvetta käydä tiistaina tai eilen kaupassa. Mike siis lähti tänään aamusta ja toivotteli mulle hyviä jatkoja - toivottavasti tavataan vielä ennen kuin lähden. Oikein mukava ja toiminnallinen eläkeläinen :-)

Tähän mennessä oon Richin kanssa käynny Bowling Green foodlion kaupassa, mutta Phil sanoi että läheltä löytyvä Giant ruokatavaratalo olisi varteenotettava, ja paljon parempi kuin foodlion. Mentiin sit sinne ja mulla meni taas pikkasen aikaa löytää sieltä kaikkea.. Oikeastaan sain ihan kaiken ostettua MUTTA unohdin murot :( Noh, tiistaina sit kaupaan ostamaan vaan muroja, koska mulla taitaa olla nyt ihan reippaasti ruokatarpeita tulevaan viikkoon.'
Untitled

No comments:

Post a comment

kiitos! :-)