29.4.16

school and a quest of drainage sock

UntitledToday we ended up searching a school in order to get donated veggie seedlings. We also searched a long time for material that we use to bag Sarracenia flowers. - And we found it!


-
Heräsin harvinaisen myöhään tänään, vasta kaheksalta! Eilinen oli varmaan tätä päätä kohtaan aika puuduttava käännöstöineen, että kyllä uni maistui! mitäpä sitä muuta kuin männynsiemeniä istuttamaan! - päivä bumero kolme! Tänään on ollu myös vilunen päivä, itseasiassa Suomessakin on ollu tänään lämpösempää kuin täällä, tosin vain asteen verran, 12C
. Lounaan jälkeen oli tarkoitus lähteä hakemaan eräältä koululta lahjoituksena saatuja vihannestaimia. Me sitten lähettiin ja Rich virkkoi  että toivottavasti suunta on oikea. Ekaks pörrättiin yläasteen luona, ja sitten vaihdettiin ala-asteelle. Lopuksi kaiken pörräilyn jälkeen mentiin kansliaan kysymään tätä opettajahenkilöä nimeltä, joka siis vastaa tästä jutusta - ei tässä koulussa ole sennimistä opettajaa! Joo kiitos ollaan oltu ihan väärässä paikassa! :D Rich oli ihan tuimana ja ärtynyt, koska tiedosti että koulunnimi olisi pitänyt tarkistaa. Hän vain ulkomuistista valitsi lähimmän koulun ja koska meillä ei ollut tyypin numeroa vaan olimme antaneet hänelle numeron, emme voineet soittaa hälle.

Untitled
 Ajattiin takaisin asemalleärtyneinä ajan tuhlauksesta kunnes yht'äkkiä tuli soitto tältä opettajalta. Hän antoi koulunnimen ja sit lähettiin taas matkaan, 18 mailia. Löydettiin perille ja saatiin auto täyteen taimia. Jes! Kun saatiin taimet laitettua talon seinustalle väliaikaseksi, kasvikollega Graham pölähti autollaan pihaan. Hän käy välillä pistäytymässä kun asuu aika lähellä.
Puoli kuudeks piti lähteä yhdistystapahtumaan tiistain tapahtumaa varten. Rich tiesi nyt oikean paikan ja parempikin oli niin :D Tarjolla oli livemusiikkia ja pitsa, keksejä ja virvokkeita. Oman yhdistyksen nimi piti napata taululta ja laittaa oman kategoriansa (meillä ympäristö) pussiin. Jokaisesta kategoriasta, terveys, ruoka, yhteisö napattiin yksi lappu jonka yhdistys saisi pikapalkinnon JA ME VOITETTIIN $100! Tilausuus kesti puolitoistatuntia ja sen jälkeen me lähettiin metsästämään tötterölehtien kukkien pölytyksessö tarvittavaa salaojitusputken sukkakangasta. Ajettiin Lowes'iin, ei ollu ja sit ajettiin the Home Depot'iin ja siellä oli, Lopuksi vielä ruokaleijonaan ja lopuksi oltiin asemalla ysiltä.

Untitled

Untitled


Untitled


No comments:

Post a comment

kiitos! :-)