19.4.16

masterchef yötä talossa!

Untitled
Sarracenia 'Red Velvet' - Meadowview's special!

We got ourselves a sleepover friend today! He is a friend of Phil's and apparently very handy with his hands. He is a carpenter, an electrician  and obviously very good chef! It's been a warm day today but I seem to enjoy everyhing thats far from minus celcius degrees and snow in Finland. We also went go gather some firewood but I think we are about to change from burning wood to solar heated water as a heat resource. That's awesome because I'm a big supporter of ecological energy. Meantime we try to get enough wood to stock prepared for ext winter.

Mike offered us very nice and tasty lunch and dinner. I eventually worked almost whole day with making gizmos - for upcoming plant shows we need to sell things!:)

Untitled
here's ur lunch! /lounas katettu!"

Tänään muistin olla nostamatta huoneen sälekaihdinta ylös jotenka täällä huoneessa on nyt ihan siedettävän lämmintä. Aamuyöstä kylläkin huomasi että lämpö alkoi taas kadota ja talon kylmim huone alkoi taas vaatia nimeään. Heti sitten kastelemaan männyntaimia - josta tulikin ihan vähän huomautettavaa, koska yksi reuna jäi  kastelematta - tai sitten se vain yksinkertaisesti ehti jo kuivua! Mulla katkes ajatus kun asemalle ajo yks citikka ja sielä tuli kaks ihmistä ulos. Phil sitten huuti tulla tervehtimään ja sieltä tuli tämän yksi hyvä kaveri Mike.

Olin jo eilen vähän kuulostellu mikä meijän tulevan parin päivän ohjelma olis. Elikkä Mike tulee yöksi meille ja huomenna lähdetään ajaa kaks ja puoltuntia etelään Virginian Sussexin piirikuntaan. Siellä sijaitsee tän yhdistyksen toinen ylläpitämä suojeltu suoalue "Joseph Pines Preserve". Siellä on samantyyppinen talo keskuksena kuin täälläkin, mutta tarkimmista yksityiskohdista en ole niinkään tietoinen. Ollaan siellä yks yö ja palataan tänne Carolinen piirikuntaan takasin torstaina. Tämän takia huomenna 20.4. ei tule blogipostausta, koska jätän läppärin tänne asemalle reissun ajaksi. Kirjoitan sitten jälkikäteen, ok? :)

Takaisin todellisuuteen, siis tähän päivään. Tein gizmoja lähes koko päivän. Mike teki meille lounaaksi hänen erikoista lihakeittoa. Siinä oli maissia, herneita, perunaa ynnä muuta. Rich vitsaili että liha olis pesukarhua, mut taipu toteamaan että se on ihan "peruslihaa". Ihan hyvää soppaa! Neljään pekkaan meni koko kattilallinen. Miehet on duunannu tänään aurinkopaneleita sekä asentannu pistorasiaa tonne pesutupavajaan, jonne piti saada rasianpaikka kuivaajalle. Tosin kävi niin, että laite ei lähdkään käyntiin vaan piippaa kolme kertaa eikä suostu yhteistyöhön. Luin netistä että siinä olis joku ovensulkumekanismi jähän sekaisin? Että laite ei tunnista että ovi on kiinni.

Untitled
a lobster?? / Rich löysi tollasen hummerin (?)


Untitled
I've made each and everyone of these on my onw! /oon  vääntänny kaikki nää kasvikimarat ite!


 Lähdettiin  kahelta hakee taas polttopuuta, ja käytiin samalla keskustan rautakaupassa hakemassa tarvikkeita. Muun muassa kaksi 15m letkurullaa, sumusuutin, oskasaksien teroitusviila (???) mm. Meitä palveli taas sama aurinkolasipäinen mummo ja matka jatkui taas. Asemalle palailtiin vähän ennen neljää ja duunit jatku. Keittiössä oli edelleen lounaan tiskivuori joten jäin sisälle tiskaa kun miehen teki pihalla miehisiä juttua, sahasvat puita, terotti teriä, asensi sähköjä yms. Tänään oltais normaalisti käyty kaupassa ostaa ruokaa, mutta kun saatiin tuo "masterchef" tänne kokkaa niin ei sitten käyty tänään.
Untitled
dinner/ illallinen kello 19

Illalliseks oli intialaista ruokaa! Basmatiriisiä ja lihavihanneskastiketta sekä naanleipää. Mies (yli viiskytävee, jopa kuuskytävee)on puheidensa perusteella palvellut armeijassa ja intiassa jossa oppi kokkailemaan itämaalaista ruokaa. Ei ollenkaan pahaa, hyvänmausteista.
On tää elo niin metkaa täällä! Mietin lähes joka päivä että "en olis kyllä koskaan uskonut olevani tälläsessä tilanteessa" :-D Kirjoitellaan torstaina, tai vimeistään perjantaina jos toi to venyy hirveän pitkäksi enkä jaksa kirjoitella.
Untitled
heres ma face /minäää minäminäminääNo comments:

Post a comment

kiitos! :-)