20.4.16

Joseph Pines Reserve 1/2

I'm writing this afterwards if you're wondering - and being a bit tired since get got back to station today. So yesterday we were supposed to drive to Joseph Pines Reserve that's part of Meadowviews properties in Suxxex County, VA consisting about 232 acres. The mission there is to restore Virginia’s longleaf pine-pitcher plant ecosystem or in other words to capture the entire native Virginia longleaf pine germplasm on a protected, managed property within the historic range of the taxon (pitcherplant.org).

Before heading south, we had time to level our ned garder plant beds - in which we succeeded. We left the station around 2PM and arrived at 4.30PM. I got very impressed by the property! Very tidy and neat, big roomy house and that quietness! So blaming that our current research station would be bad but I got amazed how wonderful a house this orgazization have gotten. I'm totally looking forward spending more time time there with longleaf pines and carnivores! I shall write the next part tomorrow!

Untitled

  Kirjottelen tätä juttua nyt jälkikäteen. Eli eilen, 20.4.. oli suuntana lähteä tän organisaation omistamalle, toiselle tilalle noin 150km päähän etelään. Sitä ennen oli kuitenkin hommia tehtävänä. Minä ja Mike koottiin ja tasattin kasvilavoja, joihin on tarkoitus istuttaa vihanneksia ym syötävää. Ihan porakoneella ruuvasin lautoja yhteen ja lopuksi vatupassi näytti tasaista kumankin suhteen.

Aamupäivä meni sitten vähän pakatessa ja fiilistellessä mitä tuleman pitää. Rich päätti jäädä asemalle tekemään tilauksia, koska niitä on tullut nyt aika paljon, ja ilman tilauksia yhdistyksellä ei ole säännöllstä tulonlähdettä. Eli matkaan lähti lpuksi minä, Phil ja Mike.  Lämpöä sellaiset 23 astetta ja aurinkoa siniseltä taivaalta. Ennen varsinaista reissua käytiin autokorjaamolla tsekkaamassa aseman korjauksessa olevaa, päältäajettavaa ruohonleikkuria, sekä vaihdettiin peräkärryn oikeanpuolimmaisen valon päälle uudet ööö... punaset muosiosat?
 Miehet oli aamusta purkannu eiliset puukuormaa ja ilmeisesti pölkky oli osunut muovin päälle ja pistänny sen pirstaleiks. Ja poliisia antaa sakot jos ajelee epäkunnollisilla valoikka - kuten Suomessa. Lähdettiin täältä kahen aikaan ja oltiin perillä varttia vaille viisi. On se mieletöntä katella kun neljä kaistaa oautoja per suunta ajelee ja on isoja siltoja ym.. kaikkea suurta!

Untitled

Untitled

Talo oli aivan mahtava! Verrattuna tähän aseman taloon (100.v)  toi talo (10.v) oli iso ja uusi ja kuin amerikalaisesta sisustusohjelmasta! Tai ainakin asunnon etsintäohjelmasta! Oli kokolattiamattoa, jätti keittiö, päämakuuhuoneessa oli oma erillinen kylpyhuone ammeineen ja kahdella vaatehuoneella. Mä asetuin yöksi ns. työhuoneeseen jossa oli tietsikka ja nettiyhteyshärvelit. Sänkynä toimi vuodesohva.
Pihalla oli iso uima-allas (!)  ja kun paikka on sen verran kaukana niin oli iiihan hiljasta, tosin kun täällä asemalla tossa on vilkas tie ihan vieressä.

Untitled
a living room /olohuone


Untitled
kitcher/ keittiö


Eiköhän tämä esittely riitä tältä päivältä. Katotaan saanko huomenna kirjotettua toisen osan huomisen tapahtumisen lisäksi.

Untitled
Views like this coming up in the next post! / Tälläsiä maisemia seuraavassa postauksessa! :-)

No comments:

Post a comment

kiitos! :-)