30.4.16

videostara(ko?)

  This day was dedicated to editing a video that eventually got uploaded on Facebook on Meadowview's fb page. Check it out if you have an account! I might upload it to youtube too if Rich hasn't put it there yet.

Untitled


  Harvinainen päivä sinällään ettei tänään kertynny ollenkaan kuvia :D Johtuu enimmäkseen siitä, että päivä meni muokatessa tänään illalla Facebookissa julkaistua videota. Piti se vääntää jo eilen illalla mutta kun se päivä venyi vähän pitkäksi niin ei kyllä jaksanut.

Heräsin tänään porukoitten soittoon. "OLETKO HEREILLÄ?!?" tulee viesti klo 8:00. Kello on silloin Suomessa klo 15että parasta oliskin jos vastaihin hahahah! Myöhemmin päivästä Phil piipahti käymässä ja toimakaan puita ja käytiin hakemassa yheltä tontilta yks puukuorma taas. Ei mitään ihmeempää hei. Kaikkemme yritetään että toi tiistain lahjoituspäivä sais tuulta alleensa meijän mainostusyrityksillä.

Video jossa minäkin ilmestyn (todellakin hehkeänä jooei haha) on löydettävissä Facebookista "Meadowview Biological Reseach Station"in sivulta :'')

No comments:

Post a comment

kiitos! :-)